REPORT

 

Poděkování po akci Paul van Dyk

Vážení návštěvníci, kamarádi, média a partneři. Jsme velmi potěšeni za vaší přízeň, návštěvu a tak vřelé reakce akce Citadela s Paulem van Dykem. Velice si vážíme vaší návštěvy a tak potěšujících hodnoceních této party.

 
Jsme opravdu velmi potěšeni a dodává nám to spoustu elánu a sil do pořádání další takové akce, kterou bude legendární Apokalypsa, s podtitulem The Bells, 19.11.2010, opět v pavilonu P, v Brně.

Citadela Paul van Dyk pro nás byla velkou zkouškou,abychom Vás ujistili, že taneční akce v pavilonu P opravdu dají realizovat s profesionálním nasazením, a že tento pavilon má opravdu tak skvělé zázemí, jaké na jižní Moravě nemá konkurenci.

Na těchto základech produkce a příprav budeme dále stavět a budeme chtit i kvalitu služeb, AV techniky a organizace dále zlepšovat - od této chvíle můžete brát jako stavební kámen pro další akce práve proběhnutou Citadelu s PVD :)

Mnozí z Vás ze ptaji proč nevystoupil polský dj Toxi Noiz a velmi rádi Vám odpovíme. Dj Toxic Noiz s námi více než 45 dnů před akcí nekomunikoval, ikdyž contract na jeho vystoupení byl podepsán. Na více než 15 emailů ohledně organizace akce, jeho příletu, ubytování nereagoval. Snažili jsme se jej také kontaktovat telefonicky, avšak z více než 12ti telefonátů nám telefon zvednul jednou s odpovědí “Nemám čas s Vámi hovořit, nakupuji ” a zavěsil.

Jelikož jsme nechtěli akci Paul van Dyk ohrožovat tím, že jsme si nebyli jisti, zda vůbec tento polský Dj dorazí do Brna, rozhodli jsme se po konzultaci s managementem Paul van Dyk jeho vystoupení zrušit a neriskovat tak atmosféru párty přerušením hudební produkce na akci. Náhradou bylo povolání zkušeného dje Javase, který akce příjemně rozjel a připravil tak půdu legendě českého djingu, Loutkovi. Byl to krok, který byl v zájmu udržení kvality akce a myslíme, že se vyplatil.

Děkujeme za Vaší přízeň , vídět více než 8500 lidí se bavit na naší akci je pro nás pocta. Uvidíme se na Apokalypse The Bells, 19.11.2010, na kterou můžete již nyní zakoupit vstupenky za nejlěvnější cenu - Ticketpro.cz a Techno.cz

Uvidíme se tam! - www.apokalypsa.com

Za pořadatelský team
Dalin Vajčner


 
 
 
 

FOTOREPORTY

 
 
 

ČLÁNKY AUTORA

 
 
 
 
 
 
 
 

Partnerské linky: festivaly 2016