CLANEK

 

Druhý díl kompilace Winter Express je venku

Pod katalogovým číslem 10 vychází další EP na relativně novém labelu z londynského Shoreditch "Deep Wave". Druhý díl kompilace s nazvem "Winter Express" je zde a vy se můžete těšit na 6 originálních tracků od producentů z českých luhů a hájů, které majitel labelu Ian Metty, Čech, který se přesně před deseti lety odstěhoval do Londýna, vybral. Sám Ian svou selekci komentoval takto: "Chodí mi hodně demo tracků, ale tentokrát jsem chtěl dát prostor čistě českým producentům, a ukázat, že i doma máme kvalitu, a že je potřeba podporovat domácí scénu a domácí umělce. S kluky se dobře znám a je mi ctí je prezentovat jak v Londýně, tak ve světě."

 

Kompilace vyšla tento týden exkluzivně na Beatportu, kde bude další 4 týdny, než se dostane na pulty všech online distributorů a už teď máme neskutečnou podporu od jmen jako jsou Vanila Ace (OFF Recordings), Joyce Muniz (Exploited), Cameron Cooper (Compost), Dilby (BEEF), Pat Fontes a dalších. Kompilace začíná chytlavým remixem od mladého a talentovaného Sebestiana Delucy, který zremixoval track "Hallucinations" od dalšího českého talenta Luke Novy. Tracklist se vyvíjí postupně nahoru, což v praxi znamená, že druhou skladbu má na starost brněnská legenda Javas. Další čtyři energičtější tracky mají na svědomí Introspect Deep, Cubik, Dekades a kompilaci ukončuje v téměř berlinskem stylu Eddie Mur. Kompilace je velmi pestrá, jelikož všechny tracky se dají zahrát jak na párty, tak v klidu poslouchat doma a o to právě Ianovi šlo.

Label Deep Wave chce prezentovat nejen klubovou muziku ale hlavně pěknou a originalní hudbu. Česká undergroundová scéna zažívá znovuzrození a tato kompilace jen potvrzuje, že i v Čechách máme dobré producenty, kteří mají co nabídnout! Kompilaci si můžete poslechnout a zakoupit zde.

 
 
 
 

ČLÁNKY AUTORA

 
 
 
 
 
 
 
 

Partnerské linky: festivaly 2016