CLANEK

 

DJ Tzésar vydává vinyl "Number One EP"

Tzésar vydává své úspěšné tracky v limitované edici na vinylu a pracuje na dalších singlech. Pro všechny vinylové nadšence a fanoušky připravil na začátku prosince label Phunk Jamz Recordings skutečnou raritu a klenot do vaší house sbírky - vinyl "Number One EP" produkovaný DJ Tzésarem. Na EP naleznete celkem 4 skladby, které se v uplynulých letech staly nejprodávanějšími singly na digitálních portálech a vinyl je již nyní k dispozici na stránkách www.phunkjamz.com.

 

Úvodní singl "Naughty Love" se stal v letech 2015 - 2016 nejprodávanějším Tzésarovým trackem na Beatportu a zabírá tak pomyslné čestné první místo na celém EP. Licencován byl také ve Velké Británii a vyšel samostatně na zahraničním labelu a na několika kompilacích. Neméně úspěšným singlem můžeme také označit track "Makes Me Lovin´You", který vznikl již v roce 2013 a hned po vydání byl serverem Beatport promován jako to nejlepší z house music. Strana B nabízí letní hit "Summer Funk" z roku 2015 a vinyl uzavírá nejúspěšnější song roku 2017 na labelu Phunk Jamz Recordings "After Midnight", což je příjemné funky v tempu 120 BPM se sexy vokálovou smyčkou a 80´s zvuky. Také tento singl byl licencován v zahraničí a vyšel na různých labelech.




Každý vinyl obsahuje autentický certifikát s číslem vinylu a zaručuje jeho originál. Součástí "Number One EP" je také kupón na digitální download všech tracků; celé EP tak můžete poslouchat třeba i v mobilu nebo v autě. Tzésar má na svém kontě přes 70 oficiálně vydaných singlů a patří mezi nejproduktivnější house producenty u nás. Nyní se také zapisuje mezi producenty, kteří vydávají svoji muziku na vinylu a v novém roce chystá další novinky, například na jaře vychází ve třetím nejlidnatějším městě v USA, v Chicagu, jeho další #realhousemusic singl.

Discogs


Pro více informací navštivte weby www.djtzesar.cz nebo www.phunkjamz.com.

 
 
 
 

ČLÁNKY AUTORA

 
 
 
 
 
 
 
 

Partnerské linky: festivaly 2016