CLANEK

 

DJ Roxtar dnes usiluje o vítězství v Red Bull 3Style

Polský Krakow žije finálem Red Bull 3Style, v němž 24 DJs ze všech koutů světa chce vyhrát titul krále světového DJingu. Mezi ně poprvé v historii patří i Čech – DJ Roxtar. Sledujte live jeho jízdu do velkého finále již dnes!

 

V pondělí 5. února se ve vyhlášených klubech Krakowa rozjel maraton akcí a večírků směřujících k jedinému – velkému finále, které proběhne v neděli 11. února v mecce polského divadelního umění – divadle Julia Slowackiho. Do něj postoupí jen ti nejlepší z bojů v eliminační fázi, která běží od 7. do 10. února.

Roxtar

Dnem D pro DJ Roxtara je pátek 9. února. O postup do nedělního finále s ním bude bojovat další pětice DJs – DJ Cross z Belgie, DJka Talisa z Indonesie, DJ Ease z USA, DJ What Dat Frog z Thajska a DJ Emess z Jižní Koreje. Jeho recept na vítězství je jednoduchý: "Chci vytvořit něco, co nikdo nikdy předtím neslyšel, přidat k tomu svůj osobitý styl a natřískat to beaty, které vytvořím v tu chvíli na stagi pomocí sampleru. Můžete vyhrát jenom tehdy, když máte víc trumfů než ti ostatní. Mám ambice to zkusit vyhrát celý." Soutěžní večer začíná ve 21:00 a vy ho můžete sledovat online na www.redbull3style.com a Facebook Red Bull 3Style a podpořit tak DJ Roxtara v jeho cestě na vrchol.

Roxtar

Kudy vede cesta na trůn?

O nominaci do Krakowa se v regionálních kolech ucházelo na 800 DJs ze všech kontinentů, z nichž vzešlo 24 finalistů. Králem může být ale jen jeden. A to ten, který během 15ti minut předvede svůj technický um, svou osobitost a zahraje co nejoriginálnější set složený ze tří různých hudebních žánrů, jimiž DJs dokáží dostat do varu nejen publikum, které očekává párty na vysoké úrovni, ale hlavně porotu, složenou z elit současné klubové scény. O vítězství mohou rozhodnout naprosté detaily.

Red Bull 3Style

Legendy technického DJingu mezi porotci

Mezi arbitry 8. ročníku Red Bull 3Style patří DJ Jazzy Jeff, americký DJ a producent, kultovní postava mezinárodní hip-hop a R&B scény, také známý spoluprací s hercem Willem Smithem, Nina Las Vegas, australská DJ, producentka a zakladatelka labelu NLV Records, Skratch Bastid, kanadský DJ a producent, známý pro své jedinečné schopnosti scratchování, po léta spojený se soutěží Red Bull 3Style, DJ Craze z Nikaragui, trojnásobný mistr světové DJské soutěže DMC a DJ Nu-Mark, americký DJ, výborný turntablista se sety laděnými do hip-hopu a vinylový sběratel.

Red Bull 3Style

DJ Roxtar vás vezme do zákulisí

Jste zvědaví, jak vypadá zákulisí Red Bull 3Style a jak se DJs připravují na svá vystoupení během dne? Sledujte Instagram Red Bull CZ. DJ Roxtar bude v pátek od rána do večera sdílet své instatories o tom, co se všechno děje. Dominik Turza alias DJ Roxtar se během své 13leté kariéry stal v Čechách respektovaným DJ. Vytvořil si vlastní styl, který baví nejen jeho, ale i ostatní na párty a díky tomu 21. září 2017 vyhrál první české finále Red Bull 3Style, které ho poslalo do Krakowa.




Red Bull 3Style není jen soutěž

Soutěž Red Bull 3Style je jedna z nejdůležitějších DJských soutěží. Za 10 let své existence navštívila více než 150 zemí a spojila fanoušky klubových skupin po celém světě. Nejde v ní jen o hraní, tvoří komunitu lidí, která se od sebe navzájem učí a předává si zkušenosti, jde v ní o show se vším všudy a interakci s lidmi, hledá nové tváře, talenty a propaguje DJ kulturu a usiluje o její rozvoj.


Red Bull 3Style World Final VIII Krakow, Polsko 7. - 11.2. 2018

Facebook event

www.redbull3style.com

 
 
 
 

ČLÁNKY AUTORA

 
 
 
 
 
 
 
 

Partnerské linky: festivaly 2016