CLANEK

 

Neighbour má venku další mixtape s názvem "Vibe"

Neighbour, kterého mnozí z vás znají jako drum and bassového DJe účinkujícího v projektu Parallel Activity, se v posledních letech čím dál více profiluje v rovných beatech. Důkazem toho je jeho nový mix, který nese název "Vibe" stejně jako jeho předešlý mixtape z roku 2015, o kterém jsme tehdy psali. Proč "Vibe"? Protože, kde je správný "vibe", je i dobrá nálada a úsměvy na tváři...

 

Právě šířit dobrou náladu a vytvářet úsměvy na tváři je posláním "Vibu". Při poslechu se můžete těšit na směsici deep housu s prvky techna a spoustou opakujících se hypnotických smyček. Mix má ambici vás provést hodinu a čtvrt dlouhým příběhem, ve kterém se mění nálady od melancholie po čirou radost. Jedná se o aktuální selekci, kterou se Neighbour v rovných beatech prezentuje. V jeho repertoáru se objevují jak známí a zavedení producenti jako například Ame, Guy J či Bicep, tak i muzikanti méně známí, z nichž jistě stojí za zmínku Juan Deminicis nebo Guy Mantzur. Nezbývá nic jiného, než popřát příjemný poslech!



Jestli vás Neighbourův set zaujal, tak si ho můžete přijít poslechnout naživo do Paláce Akropolis 28. dubna nebo mu dát lajk na jeho DJ profilu.

 
 
 
 

ČLÁNKY AUTORA

 
 
 
 
 
 
 
 

Partnerské linky: festivaly 2016