CLANEK

 

Na Radiu 1 proběhne Zúčtování s rokem 2021

V roce 2021 dostal hudební svět a kultura celkově dost zabrat. To ale neznamená, že by nevzniklo nic, co by nestálo za řeč. Proto se po roční pauze do vysílání Radia 1 vrací čtyřhodinové Zúčtování s rokem 2021. Moderátor Wlado Del Rey a jeho hosté uplynulý rok po hudební stránce zhodnotí ve středu 29. prosince od 20:00.

 

Posluchači můžou očekávat erudované a edukativní kritické názory, trefné a vtipné glosy, hlavně ale uslyší skladby, které rokem 2021 nejvíce rezonovaly. Wlado Del Rey si jako hosty pozval Pavla Turka z týdeníku Respekt a Vojtěcha Tkáče z magazínu Headliner, který je také jedním z autorů pořadu Reflektor. Doplní je i druhá polovina Reflektoru a programový ředitel Radia 1 Zdeněk Lichnovský a držitelka ceny Jany "Apačky" Grygarové Aneta Martínková z Full Moon magazínu.

Radio 1

Pořad se bude vysílat až do půlnoci. Následně vyjde jako podcast na platformách Spotify a Apple a také zde. Dostupný bude i jako záznam na Mixcloudu. Ve vysílání se také objeví tradiční výroční hitparády sestavené z hlasů posluchačů během celého roku. Na čtyřhodinovou výroční Hitparádu Radia 1 s Jerrym Žákem a Janou Kománkovou se posluchači můžou těšit ve čtvrtek 30. prosince od 20:00. Výroční vydání Velké sedmy proběhne v úterý 4. ledna od 20:00 a uvedou ho společně všichni moderátoři pořadu, tedy Antonín Kocábek, Dan Šabík a Zdeněk Neusar.

Radio 1 je možné poslouchat na frekvencích 91,9 FM (Praha a okolí), 97,5 FM (Plzeň), 98,7 FM (Liberec) a 100,2 FM (České Budějovice). Samozřejmě také po internetu a digitálně v síti DAB+. Více informací najdete zde, kde jsou ke stažení i mobilní aplikace.

 
 
 
 

ČLÁNKY AUTORA

 
 
 
 
 
 
 
 

Partnerské linky: festivaly 2016