PARTYINFO

 

DIGITALISM LIVE

Datum konání:
19.11.2016 - sobota
Místo konání:
Praha - Roxy
DJs:
Dan Cooley, Airto
2nd stage: Animal Print (materia.fm), Arturo Legoretta
Live:
Digitalism (DE)
Info:
http://www.facebook.com...
Popis:
start: 22:00, vstup: 400,- Kč + poplatky - předprodej Goout: https://goout.cz/cs/listky/digitalism-live/qfn/, Ticketportal: www.ticketportal.cz/performance.aspx?idp=920924, v NoD 410,- Kč, na místě: 500,- Kč
Line-up:
22:00 - 01:00 Dan Cooley
01:00 - 02:30 Digitalism Live
02:30 - 05:30 Airto

2nd stage: Animal Print (materia.fm), Arturo Legoretta
 
 
Digitalism přivezou v sobotu audiovizuální live show
Digitalism přivezou live show k nové desce "Mirage"

Po roce netradičního mlčení vydalo německé duo Digitalism 13. května novou studiovou desku "Mirage" (k poslechu zde). V rámci podzimní světové tour k novému albu neminou ani Prahu. 19. listopadu přivezou svou audiovizuální live show do klubu Roxy. Je těžké uvěřit, že už je to více než deset let od vydání stěžejního singlu "Zdarlight", kterým Jence a Ismail aka Digitalism překopali škatulku jménem electro house, kterou okořenili údernou směsicí indie a nu-rave soundu. V posledním roce se netradičně odmlčeli, aby z ničeho nic v březnu vypustili dvě skladby a 13. května oznámili vydání nové desky "Mirage".

 

Digitalism se tradičně daří zůstat nezávislí na přicházejících a odcházejících trendech. Nová deska "Mirage" posunuje jejich tradiční zvuk zase o kousek dál. "Je to soundtrack k našemu vlastnímu světu. Mělo to být něco fantastického, něco krásného, zároveň křehkého. Možná jde o paralelní vesmír, do kterého vkročíš a uvízneš v něm" komentuje Jence. Ať už tě osloví melodický track "Utopia", electro "banger" "Battlecry", nebo jasná nová hitovka "Go Time", je jasné, že se zrodilo skvělé album, které tě od prvního poslechu nepustí.

 

Digitalism


Digitalism se dle všeho vrací k úspěšnému "live" zvuku, který nám dají ochutnat v rámci audio-vizuální show Digitalism live 19. listopadu v ROXY.

Videa: 

Digitalism - "Go Time"
Digitalism - "Live at Werchter"

www.thedigitalism.com

www.roxy.cz

 

Flyer

 
flyer
 
 
 
 
 
 
 

Partnerské linky: festivaly 2016