PARTYINFO

 

NOISE KITCHEN SYNTH FEST 2

Datum konání:
27.05.2016 - pátek
Místo konání:
Brno - Praha
Live:
Luke Abbott, Mental Overdrive, AMOK Tapes, Goldwiener, Kritzkom, PETER EDWARDS, Jacques Kustod, KRELL, HRTL, Bluereed, hiT͟Hərˈto͞o, Afrikacorpse
Info:
http://www.facebook.com...
Popis:
start: 16:00, vstup: https://goout.cz/cs/party/noise-kitchen-synth-meeting-2/vhrgb/#"T":"27.5.2016_20:00
 
 
Noise Kitchen Synth Fest 2 navštíví v pátek Luke Abbott

Noise Kitchen slaví rok od chvíle, kdy vám poprvé začala v centru Brna dodávat synťáky, bicí automaty, moduly, pedály a mnoho dalšího. Od proslulých, ale častěji menších značek. Rozhodli jsme se to tedy důstojně oslavit s nejbližšími i novými známými a nabídnout vám dvoudenní program zahrnující showcase výrobců elektronických hudebních nástrojů, workshopy, DJ sety, koncerty, párty – a snad i něco navíc.

 

Akce se odehraje na posvátné půdě Moravské Galerie v už zaběhlé Praze, která dlouhodobě poskytuje přístřeší lokální i zahraniční nezávislé kultuře. Dále pak v novém prostoru BLOKK, kde proběhnou workshopy, panelová diskuse s kolektivem FEMALE:PRESSURE, poslechové a DJ sety – a samozřejmě gril.

V rámci "showcasu" bude možné si prohlédnout a pokroutit stroji jak od velkých výrobců, tak nezávislých značek. Během celodenního sobotního workshopu bude možné si s asistencí zapájet kompletní sortiment brněnských Bastl Instruments i vybraných vystavovatelů.

Noise Kitchen

Po ukončení expozice a denního programu proběhne hudební produkce – jako speciální host letos přijal pozvání Luke Abbott (Border Community), který odehraje svůj set v pátek o půlnoci. Před ním a po něm vystoupí mj. legenda norské elektronické scény Mental Overdrive, berlínský label/trio Amok, zastupující těžkotonážní techno, a náš vlastní prodavač HRTL. A mnoho dalšího.

Organizováním tohoto setkání bychom vám rádi nabídli možnost nahlédnout do dění v mezinárodním kolektivu lidí vyrábějících hudební nástroje, poslechnout si skvělou hudbu, pájet, povídat si, a především – utéct před každodenní kakofonií do pralesa modulárních (ale i jiných) syntezátorů.

Více info zde.

 

Flyer

 
flyer
 
 
 
 
 
 
 

Partnerské linky: festivaly 2016