PARTYINFO

 

JOHN TALABOT (ESP)

Datum konání:
11.11.2016 - pátek
Místo konání:
Praha - Roxy
DJs:
John Talabot (Young Turks / Hivern Discs, ESP), Roman Rai, Fatty M, PSJ
Info:
http://www.facebook.com...
Popis:
start: 22:00, vstup: 300,- Kč + poplatky: Goout: https://goout.cz/cs/listky/john-talabot- dj-set/uhn/, Ticketpro: http://www.ticketpro.cz/jnp/hudba/kluby/1872261-john-talabot.html, Ticketportal: https://www.ticketportal.cz/performance.aspx?idp=920925, Café NoD 310,- Kč, na místě 350,- Kč
Line-up:
22:00 - 24:00 Roman Rai
00:00 - 01:30 Fatty M
01:30 - 04:00 John Talabot
04:00 - 06:00 PSJ
 
 
Mysteriózní producent John Talabot vystoupí v pátek v Roxy
Mysteriózní producent John Talabot přiveze v listopadu nové album

Záhadný barcelonský DJ a producent John Talabot je známý svou deep a temperamentní house music. Objevil se z ničeho nic v roce 2009 s hitem "Sunshine" a od té doby se nezastavitelně posouvá na výsluní elektronické scény. V pátek 11. listopadu přiveze nejen svůj promyšlený DJ set, ale i nové album.

 

"No pares sigue sigue", tak nějak popisuje svou kariéru John Talabot. Z jeho rodné španělštiny by se to dalo volně přeložit jako "nezastavuj se a pokračuj", a právě díky tomuto odhodlání je teď jeho jméno na line-upech stěžejních elektronických festivalů tohoto roku včetně Sónaru. Několik let dělal hudbu, protože ho bavila, ale měl pocit, že nikoho ani moc nezajímá. Před sedmi lety se ale vynořil zdánlivě odnikud s hitem tak velkým, až se těžko věří tomu, že o Johnu Talabotovi nikdo předtím neslyšel. Release singlu "Sunshine" ho okamžitě posunul na výsluní house music. Hned poté následovaly úspěšné remixy (The XX - "Shelter", The XX - "Chained") a v roce 2012 vydání debutového alba "ƒIN", které získalo pětihvězdičkovou recenzi od The Guardian.

John Talabot

Tak jako byl záhadný jeho vpád na hudební scénu, taková je i jeho tvorba. "Vždy jsem směřoval k house scéně, ale nejsem si jistý, jestli house vůbec dělám. Někdy jo, někdy ne. Ale určitě to není jediná definice mé hudby." Vlastní názor si budeš moct udělat 11. listopadu v ROXY, kdy představí i po několikaleté odmlce své druhé album. To je, jak jinak, zatím zahaleno velkým tajemstvím.

Video:

John Talabot - "Sunshine (Original mix)"
John Talabot - "ƒIN (2012) VINYL"
John Talabot - "Boiler Room DJ set"

 

Flyer

 
flyer
 
 
 
 
 
 
 

Partnerské linky: festivaly 2016