PARTYINFO

 

CHILLIN PRAGUE

Datum konání:
26.06.2016 - neděle
Místo konání:
Praha - Cargo Gallery
DJs:
Gorge (8bit), Vladimir 518 (Bigg Boss), Jag Kiranmay (Seva), Loutka, Not:Us (gesamtkunstwerk.), Bronee (gesamtkunstwerk.), Lillou (Nightpunk), Raq Edison (Edison), Peter Costa, Kanhäuser
Live:
VJ Martin
Info:
http://www.facebook.com...
Popis:
start: 14:00, vstup: do 18:00 150,- Kč / poté 200,- Kč
 
 
Chillin Prague už tuto neděli v Cargo Gallery

Další díl jedné z "nejvychillovanějších" letních parties v Praze se uskuteční už v neděli na pražské náplavce, a to na parníku Cargo Gallery. Těšit se můžete na styly, jako jsou deep house, lounge nebo tech house.

 

I tentokrát nabídne akce Chillin Prague spoustu zajímavých hostů, mezi které patří spoluzakladatel labelu 8bit Records, německý producent Gorge. Dále se můžete těšit na výraznou postavu české hip-hop scény, kterou je Vladimir 518, což je jeden z nejdéle působících rapperů u nás, člen skupiny PSH, zakladatel labelu a nakladatelství BiggBoss. Ten se skupinou PSH vydal tři dlouhohrající desky - "Repertoár", "Rap’n’Roll" a "Epilog". Jako sólový interpret má za sebou CD mixtape "Flashback" a dvojici dlouhohrajících desek "Gorila vs. Architekt" a "Idiot". Za obě obdržel ceny Anděl v kategorii Hip Hop a R’n’B. Ve své hudební kariéře spolupracoval s širokou škálou intepretů, mezi něž patří například DJ Wich, Monkey Business, Michael Kocáb, Rytmus, Jiří Korn, Tereza Černochová, J.A.R. a mnoho dalších. Vladimir 518 zde vystoupí v rámci unikátního deep/tech vystoupení.

Dále se představíí Jag Kiranmay, Loutka, Not:Us, Bronee, Lillou, Raq Edison, Peter Costa a Kanhäuser.

Těšit se můžete i na vizuální projekci, o kterou se postará VJ Martin.

Akce začíná v neděli od 14:00 v Cargo Gallery na pražské náplavce. Do 18:00 zaplatíte za vstup 150,- Kč a od 18:00 vás potom vyjde na rovné dvě stovky.

FB Event


stanjah

 

Flyer

 
flyer
 
 
 
 
 
 
 

Partnerské linky: festivaly 2016