PARTYINFO

 

DRAMA VE VILE

Datum konání:
09.07.2016 - sobota
Místo konání:
Praha - Vila Štvanice
DJs:
day: Kid Drama (influences set), Volnej Průběh DJs, Annita, Kamcza
night: Kid Drama, Annita, Volnej Průběh DJs (Nitrous, AhZ, Touchwood, Rade, Stanzim), Misology
Popis:
vstup: do 18:00 150,- Kč / poté 200,- Kč, závazná rezervace místa na workshop: info@musartedo.com, cena: 100,- Kč (+ sleva na večerní akci), Kapacita je omezena na 50 míst
 
 
Ve Vile Štvanice vystoupí Kid Drama a odehraje dva sety

Damon Kirkham známý jako Kid Drama a Jon Convex 9. července vystoupí v pražské Vile Štvanice. Už odpoledne v rámci nového konceptu Drama ve vile odehraje venku "influences set" poskládaný z hudby, která ovlivňuje jeho tvorbu. Večer pak uvnitř Vily Štvanice představí svůj aktuální pohled na hudební styly drumandbass a autonomic.

 

Nejvýrazněji se Damon Kirkham zapsal do povědomí hudební veřejnosti jako polovina dvojice Instra:mental, která společně s dBridgem a kultovním Autonomic podcastem změnila pohled na to, jak může znít drumandbass a dala vzniknout novému hudebnímu stylu autonomic. Po nahrání 12ti epizod a mixovaného alba pro kompilační sérii Fabric se trojice rozpadla a Kirkham přišel s techno/bass projektem Jon Convex.

 



Po několikaleté odmlce se nicméně vrátil k futuristickému drumandbassu, spustil projekt Kid Drama a ohlásil post autonomickou éru. Společně s dBridgem navázali jako dvojice HeartDrive novými podcasty, vydali tři singly a aktuálně chystají debutové album.

Spolupráci si však Kid Drama vyzkoušel i se Skepticalem, Fracturem, Consequencem či Om Unitem. Loni navíc vydal album pod jménem Mikarma odkazující na elektroniku 90. let.

 

Během krátké doby navíc Kirkham spustil label CNVX, který se stal platformou pro něj i podobně smýšlející umělce jako Loxy&Resound, dBridge, Skeptical či Consequence. CNVX letos chystá kompilaci, nový materiál ohlásil také projekt Mikarma a aktuálně sklízí úspěch s epíčkem pro známé vydavatelství Exit Records.

Vedle dvou vystoupení Kid Dramy nabídne Drama ve vile workshopy oficiálních partnerů akce Ableton Live a školy Mustaredo a společností Disk Multimedia s.r.o., drinky a burgery z dodávky Crush Street Food již odpoledne. Jako support vystoupí DJka Annita, Volnej průběh DJs, Misology a Kamcza. Během odpoledne navíc půjde zakoupit levnější vstupenky na večírek ve vile.


https://www.facebook.com/volnej.prubeh/
https://www.facebook.com/BasSistaz/
https://www.facebook.com/Abletonlive.cz/
https://www.facebook.com/musartedo

 

Flyer

 
flyer
 
 
 
 
 
 
 

Partnerské linky: festivaly 2016