PARTYINFO

 

FESTIVAL KAČEŘI

Datum konání:
19.08.2016 - 20.08.2016
Místo konání:
Březnice - Horčápsko - open air
DJs:
Mark Deutsche (Get Physical Music, DE), Loutka, Orbith, Forbidden Society, Philip TBC, Schwa, Thinngy, Steen & Spiriakos, N.Dee, Jindrich Vacek, Stanjah, Krastra sound DJs, Robo, Ona, Tom P, Maiky, Deny, Meli, Czaryfug a další
Live:
Say Yes Dog (DE), Fast Food Orchestra, Špejbls Helprs, Paulie Garand & Kenny Rough, Xavier Baumaxa, Thom Artway, Znouzectnost, Hand Grenade, Pokáč, Nohama nad zemí, Idea, Cox&Vox, Simple Muffin, Chilliguns, Anthems, O.K.mžik, Goydovo přízraky, RNZ, Bert&Friends, Duo Sympaťáci, Black Burley, Drops, AnnAnna´s, Muži z Hauzu a další
Info:
http://www.facebook.com...
Popis:
start: 17:00, vstup: předprodej na www.goout.cz: 350,- Kč / 400,- Kč, pátek 200,- Kč, sobota 250,- Kč
 
 
Festival Kačeři odhaluje kompletní program

Již za měsíc proběhne v Horčápsku u Příbrami 11. ročník festivalu Kačeři. O víkendu 19. a 20. srpna se sjedou na kačeří louku fanoušci kapel, DJs, zábavy, přátel a Kačerů. Pořadatelé v těchto dnech odtajnili kompletní program. Na co se letos můžete v Horčápsku těšit?

 

Přichystány budou tradičně tři žánrově různá pódia. Venkovní stage pro kapely, velký stan pro DJs a alternativní stan pro projekty a sólo umělce. Hudební složku samozřejmě doplní další program v podobě show Na Stojáka, fotbalového a volejbalového turnaje, různé workshopy, filmová promítání a další aktivity.

Kačeři

Mezi kapelami letos pořadatelé vsadili na známá česká jména, nové objevy, ale opět i na zahraniční hvězdu. Z německého Berlína přijede v rámci evropského tour známá kapela Say Yes Dog. Mezi největšími evropskými festivaly budou Kačeři jedinou českou zastávkou. Z českých es se představí Fast Food Orchestra, revival AC/DC Špejbl´s Helprs, hiphop raketa Paulie Garand, mistr slova Xavier Baumaxa nebo legendární Znouzectnost. Horkým typem bude jistě Thom Artway, český objev loňského roku. Fanoušci se mohou těšit na dalších 20 kapel a projektů z Příbramska, ale i celé republiky.

Kačeři

DJové ovládnou tradičně velké šapito a rozjedou na celý víkend nekonečný mejdan. Hlavním jménem je jistě německý DJ Mark Deutsche, který vydává své skladby u nejznámějších světových vydavatelství (Get Physical, Noir Music). Další, neméně známá jména, jsou legendární DJ Loutka a Orbith, nejblokovanější český D´n´B DJ v zahraničí Forbidden Society, matador Philip TBC, inovátor DJ Schwa, sličná N.Dee nebo jihočeské duo Steen & Spiriakos. Příbram budou zastupovat Robo, Maiky, Ona, Tom P a další.



Pořadatelé chystají na celý víkend spoustu doprovodného programu. Návštěvníci se pobaví při DJ workshopu, drum cyrcle – hře na bonga, odpočinou si v chilloutu, své chutě potěší nabídkou burgrů z Fast Food Pizzařství, shlédnou film Prach a broky a zasmějí se při vystoupení show Na Stojáka. 



Nejlevnější vstupenky jsou již v předprodejích v infocentru v Březnici, v Cowárně v Příbrami. Elektronický předprodej běží přes www.goout.cz. Pro více informací listujte na www.kaceri-festival.cz nebo na Facebooku.

 

Flyer

 
flyer
 
 
 
 
 
 
 

Partnerské linky: festivaly 2016