PARTYINFO

 

STARDUST NIGHT - UK EDITION

Datum konání:
09.09.2016 - pátek
Místo konání:
Praha - Akropolis (divadelní bar)
DJs:
Jimi Falconer (UK), Martin Skirving (UK), Wez BK (UK), Miss Guida (UK), Ergee (CZ)
Info:
http://www.facebook.com...
Popis:
start: 22:00, vstup: 60,- Kč
 
 
Zářijová Stardust Night ve velkém stylu

Po letní prázdninové pauze se do pražského Paláce Akropolis vrací oblíbená legendární klubová noc Stardust Night. Její další pokračování se ponese převážně v rytmech house music, ale na své si přijdou i fanoušci hip hopu, pro které bude připravena druhá rapová stage.

 

House stage bude nyní patřit převážně zahraničním hostům, kteří k nám přijedou z daleké Velké Británie.

Prvním z nich je Wez BK, který je také známý jako British Knight. Tento DJ a producent sídlí ve Spojeném království a v současné době se upsal u Twisted Records. Wez BK se na scéně pohybuje už řadu let, zahrál si na mnoha místech, a své více než patnáctileté zkušeností za gramofony představí už druhý zářijový týden v Paláci Akropolis. V současné době také studuje na prestižní Point Blank Music Academy v Londýně, a zároveň pracuje na několika remixech pro VOID, wLSN plus a mnoho dalších. Wez BK u Twisted Recordings vydává především techno a rozvíjí tak stále rostoucí základnu talentů na této značce.

Druhým headlinerem bude Martin Skirving, což je sedmadvacetiletý DJ a producent, který se na hudební scéně pohybuje už od útlého věku. Kolem roku 2012 prožil své první techno parties v Bournemouthu, na nichž si našel svůj současný charakteristický sound s futuristickými prvky. Roku 2015 pak zakládá svůj vlastní label Twisted Recordings a hostuje na zahajovací párty v Bournemouthu s umělci, jako jsou Darren C, Jimi Falconer nebo Destin Roe & Ben Stanbury. Několikrát si zahrál také v legendárním Ministry Of Sound London.

Další hvězdou večera bude i Jimi Falconer, který odstartoval svou DJskou kariéru počátkem devadesátých let, kdy začínal s hraním house music. V posledních dvaceti letech potom začal svůj styl rozvíjet od progressive deep soundu přes klasický house až po tech house a techno. Zahrál si po boku jmen jako Funkagenda, Lee Burridge nebo D. Ramirez a ve světových klubech, namátkou zmiňme třeba Ministry Of Sound London nebo Golden Buddah na Ibize.

Toto hvězdné trio potom doplní ještě Miss Guida, rovněž z Velké Británie, a česká DJka Ergee.

Druhá stage se ponese v rytmech hip hopu a rapu. Své DJské a pěvecké umění zde představí Dug, Saybon feat. MC Šlapeto a Lu2. Je se tedy na co těšit!

Stardust Night startuje v pražském Paláci Akropolis v magickém datu 9.9. přesně ve 22:00 a vstup činí 60,- Kč.


stanjah

 

Flyer

 
flyer
 
 
 
 
 
 
 

Partnerské linky: festivaly 2016