PARTYINFO

 

F-NIGHT WITH CRAZIBIZA

Datum konání:
21.10.2016 - pátek
Místo konání:
Praha - Fashion Club Prague
DJs:
Crazibiza (HU), Don Marquez, Mark Colton
Info:
http://www.facebook.com...
Popis:
start: 21:00, vstup: 300,- Kč muži / 200,- Kč ženy
 
 
Hvězdné duo Crazibiza již tento pátek ve Fashion club Prague

Maďarské producentské duo Crazibiza není třeba dlouze představovat. Na svém kontě mají nespočet vlastních hitů a remixů a my jsme rádi, že téměř po roce budeme moci Crazibiza opět přivítat ve Fashion club Prague! Nenechte si tento pátek 21.10. 2016 ujít párty měsíce října plnou kvalitní house music...

 

Crazibiza se na hudební scéně objevili v roce 2012 a za tak krátkou dobu už mají na svém kontě již více než 150 tracků a remixů pod těmi největšími značkami jako Pacha, Ministry of Sound nebo Hed Kandi. Největší prodejce hudby Beatport označil Crazibizu jako nejlepší remixéry roku 2012 a jako 4. nejlepšího house producenta roku 2014. Crazibiza vlastní také uznávané vydavatelství PornoStar Records, na kterém bylo vydáno již více jak 250 tracků. Za svou kariéru již remixovali takové hvězdy světové hudby jako Icona Pop, Axwell, Deadmau5, Adele, Akon, Beyoncé, Wamdue Project, Barbara Tucker, a mnoho dalších.

Poslechněte si záznam setu Crazibiza z Mexika:

FB

SoundCloud

WEB

Doufáme, že Crazibiza potěší všechny fanoušky veselé house music plné chytlavých vokálů a melodií. Přijďte si i vy užít krásné prostředí Fashion club Prague, který naleznete na střeše obchodního domu Kotva v samém centru Prahy.

Crazibiza


Více informací zde.

FB událost

 

Flyer

 
flyer
 
 
 
 
 
 
 

Partnerské linky: festivaly 2016