PARTYINFO

 

VENDETA

Datum konání:
20.01.2017 - pátek
Místo konání:
Brno - Fléda
DJs:
Main Stage: Tantrum Desire (UK), Dossa & Locuzzed (AT), Afterlife w/ MC Vant, Kamikaze, Musicant, Spool, Dekor, Mania, MC Embryo
Bar Stage: Ufo, DJ Aka, Rybizz, Birg, ElWaca, Dizztrickt, Musicant
Báreček Stage: Kotlyk, Parabot, Marcco, Romitronic, Yak
Live:
visualisation: VJ Spool & Zae
Info:
http://www.facebook.com...
Popis:
start: 20:30, vstup: 150,- Kč do 22:00 / poté 200,- Kč
 
 
Vendeta oslaví 12. narozeniny nášupem od Tantrum Desire

Legendární Vendeta oslaví 20. ledna na Flédě 12. narozeniny. Popřát jí přijedou Tantrum Desire z Velké Británie, kteří se v Brně předvedou poprvé. Vůbec první českou premiéru zažije rakouské duo Dossa & Locuzzed. Přiznivce stylu drum´n´bass čeká noc nekompromisních beatů, dunivých bassů, tance a ostrých světel od VJ Spool & Zae. Nabitý program zaplní všechny tři scény.

 

Hlavním headlinerem bude drum´n´bassová legenda Tantrum Desire (UK) v zastoupení jednoho jejího člena Jaye Faleye. Tantrum Desire se jako společný projekt Jaye a Devina Smithových prezentuje na D´n´B scéně od roku 2004. Jejich úspěch dokazuje opakované umístění na předních příčkách hitparád a pozvánky k remixování jmen jako Laidback Luke, Matrix & Futurebound nebo Ministry of Sound. Na kontě mají tour po USA, Austrálii i Evropě. Během prvních let působení se zapsali do paměti posluchačů tracky "Transformers" a "Can’t Stop". Rok 2008 se pro ně stal průlomovým. Všiml si jich Simon Bassline Smith a Tantrum Desire se zanedlouho stali součástí světoznámého Technique Records. Následovaly debuty "Xenomorph" a "Last Stand" prezentované na BBC Radio 1. Sláva Tantrum Desire pokračovala singlem z roku 2015 "Oblivion", který byl UKF zařazen mezi nejlepší skladby roku. LP "Diversified", které následovalo, si vysloužilo nominaci na Nejlepší album Bass Music Awards a Beatport ho vybral do Top 10 LP.



Dossa & Locuzzed (AT) se v České republice představí historicky poprvé, rovnou v b2b setu. Tandem se rychle dostal do povědomí nahrávacích společností díky rozmanitému stylu produkce s prvky funku. Jejich skladby se objevily na UKF a těší se podpoře velkých jmen jako Sub Focus, Culture Shock nebo MistaJam, což vedlo k rychlému podpisu smlouvy s labelem Viper Recordings v dubnu 2016. Raketově vystoupali díky tracku "Hollow", který ve své radiové show FM4 představili Camo & Krooked. Jako nováčci D´n´B scény se poprvé představili v roce 2015 trackem "Friday", který si získal velkou oblibu na BBC Radio 1XTRA.



Na narozeninách nesmí chybět oslavenec. V tomto případě Pohon Crew, organizátor Vendety. Na třech pódiích se vystřídají dobře známá jména Afterlife, Kamikaze, Spool, Musicant, Dekor, Yak, Mania, UFO, DJ AKA, Rybizz, Birg, El Waca, Kotlyk, Dizztrickt, Parabot, Marcco a Romitronic. O správný "hype" se postará dvorní MC Embryo, který bude kouzlit do mikrofonu a podporovat DJ line-up svou hlasovou smrští.



Vendeta vznikla pod taktovkou Pohon Crew, dnes již ostřílené party místních DJs a producentů, a za svou domácí scénu si zvolila klub Fléda. Pověst si vysloužila našlapanými line-upy, rozmanitostí a ochotou otevřít dveře všem stylům urban music. Liquid D´n´B večery střídají nekompromisní řežby neurofunků nebo break´n´beaty a hip hop. Svůj prostor dostala i živá vystoupení Le Pneumatiq, Alef Zero nebo Don Juan Disco.



O klubu Fléda

Novodobá éra Flédy odstartovala po roce 2001, kdy vznikl v domě na Štefánikově ulici v Brně hudební klub. Od roku 2004 provozuje Flédu nový tým, který z místa vytvořil jeden z nejlepších hudebních prostor v České republice. Dramaturgie klubu představuje jak zavedené kapely, tak mladé umělce a progresivní hudební směry. V programu mají své pevné místo větší a produkčně náročnější koncerty zahraničních hvězd i skromnější a autentické přehlídky lokálních hudebníků. Kromě koncertů je Fléda stabilní scénou pro klubové noci Elektra a Vendeta i festival elektronické hudby Echoes. Od roku 2001 se na pódiu Flédy vystřídalo více než 5.000 interpretů, jejichž vystoupení zhlédl téměř milion hudebních fanoušků. Klub je vybaven špičkovou zvukovou aparaturou od firmy d&b audiotechnik.

 

Flyer

 
flyer
 
 
 
 
 
 
 

Partnerské linky: festivaly 2016