PARTYINFO

 

DIXON (INNERVISIONS, DE)

Datum konání:
03.03.2017 - pátek
Místo konání:
Praha - Roxy
DJs:
Dixon (Innervisions, DE), Trikk (PT), Loutka, Da Moon
2nd stage: Ark3R, Eddie Mur
Info:
http://www.facebook.com...
Popis:
start: 23:00, vstup: předprodej: limitovaná 1. vlna: 460,- Kč + poplatky, NoD: 490,- Kč
Line-up:
23:00 - 24:00 Da Moon
00:00 - 02:00 Trikk
02:00 - 04:00 Dixon
04:00 - 06:00 Loutka
2nd stage: Ark3R, Eddie Mur
 
 
Berlínský fenomén Dixon ovládne v pátek Roxy
Známe 4 důvody, proč je producent Dixon No.1

V současnosti nejskloňovanější DJské jméno na elektronické undergroundové scéně, berlínský fenomén a držitel čtyřnásobného titulu Nejlepší světový DJ ankety Resident Advisor - to je Dixon. Proč tomu ale tak je?

 

1. Netlačí svůj sociální profil

Nenajdete jeho selfíčka nebo davy nadšených "fans". Dixon působí velmi lidsky, nikomu nic necpe, je si jistý svým přístupem a nemá potřebu strkat nohu do dveří. Své jméno si vybudoval sám, bez reklam nebo sponzorů a ve hře je už 22 let.  V současném přetlaku nekonečných změn image a sociálních bublin je to příjemná změna, která podle všeho imponuje mnohým.

2. Nepředvídatelnost

Jeho sety bývají bezchybné, co se týče techniky, a nekompromisní, co se týče vývoje. Pokaždé začíná jinak, reaguje na denní dobu, atmoféru a především tančící dav. Je to také jeho schopnost vyslídit skvosty méně známých umělců v kombinaci s house melodiemi a skladbami. Sám říká: "house is a feeling," a tím se také řídí. Neexistuje nikdo jiný, kdo by tušil, kam se jeho set vyvine. Nikdo kromě Dixona samotného. Ukázkou může být jeho 10 let starý mix "Body Language vol. 4" nebo "Boiler Room 2015".

Dixon
3. Lost In The Moment - rave povýšený na umění

Unikátní koncept do poslední chvíle utajovaných parties po celé Evropě je dalším důvodem respektu, který v DJské komunitě i mezi "fans" užívá Innervisions. Mnohokrát na poslední chvíli zrušené místní policií (Barcelona, Amsterdam) a mnohokrát povedené párty, trvající den a noc, vše v režii Dixona, Ame a jejich hostů na místech, která nebyla k tomuto účelu využita ani předurčena. Atmosféra takového místa ve spojení s neopakovatelností musí být moment, který žádný clubber nezapomene.

4. Perfekcionista a dříč

Když v celém Berlíně vládl minimal, on hrál house a stále hledal perfektní skladby. Anglicky by se dalo hezky říct "he made house his home" (udělal z housu svůj domov). Každý jeho krok je jen další k vysněné dokonalosti. Sám si uvědomuje, že posluchači vždy očekávají každý set jiný a plný nejnovějších tracků. Co ale dělá právě jeho tvorbu a sety dokonalé, jsou jednotlivé momenty a často také návrat ke kořenům. Hraje pouze skladby, ve které opravdu věří.

Ať už vás na Dixonovi imponuje cokoli, jedno je jasné - 3. března zažije ROXY nezapomenutelný set. Jeho cílem je totiž vzdělávání obecenstva, které, když následuje jeho cestu, bývá odměněno neopakovatelným zážitkem.

FB událost

Audio/video:

Dixon - "Boiler Room 2015"
The xx- "Tides (Dixon remix)"

 
Berlínský undergroundový fenomén Dixon přijíždí do Roxy

Flyer

 
flyer
 

Fotoreporty

 
 
 
 
 
 
 
 

Partnerské linky: festivaly 2016