PARTYINFO

 

SVOJŠICE WARM-UP: TECHNO & DRUM & BASS

Datum konání:
20.05.2017 - sobota
Místo konání:
Praha - Storm
DJs:
Techno stage: Džejár, Golpe, Kaisersoze, Sionni
Drum & Bass stage: Bifidus Aktif, Fallen Gemini & Lee Meow, PmdR, Eska, Embass
Info:
http://www.facebook.com...
Popis:
start: 22:00, vstup: 50,- Kč do 23:00 / 120,- Kč poté
 
 
Poslední Svojšice warm-up již tuto sobotu v klubu Storm

Poslední pražský warm-up před Festivalem Svojšice 2017 již tuto sobotu 20. května ve Stormu! Těšte se na dvě stage kvalitních českých D´n´B & techno DJs, jako jsou Bifidus Aktif, Fallen Gemini, PmdR, Džejár, Golpe, Kaisersoze a další.

 

Příznivci drum & bassu se dočkají oblíbeného Let It Roll DJe Bifidus Aktif, který své sety naplňuje tanečními hity k prasknutí tak, aby si celý parket zaskákal, ale myslí i na milovníky klasik, tvrdších věcí a dubstepu. Ve svých setech dává přednost modernímu tanečnímu zvuku (Pendulum, Sub Focus, State Of Mind), který kombinuje s liquid funkem i tech stepem (Kemal, Stakka + Skynet, Noisia); v jeho bagu však nechybí ani zasněné, atmosferické a deep tracky například z labelu Subtitles. Milovníky liquidu, techu a deepu potěší pestrá selekce DJe Fallen Gemini. Od Lee Meow, členky Audiobrainz crew, můžete očekávat průřez od liquidu, deepu až po neurofunk a crossbreed. V setech PmdR převládá neurofunková produkce, obohacená i ostatními subžánry D´n´B inspirovaná labely, jako jsou Critical, Blackout, Neurofunkgrid, Ram nebo Playaz. V neposlední řadě zahraje deepový DJ Eska, který roku 2008 získal ocenění Talent roku v Czech Drumandbass Awards, a Embass, mezi jehož nejoblíbenější subžánry D´n´B patří neurofunk, jump-up a deep.




Na techno stage zahraje sám pořadatel Festivalu Svojšice Džejár, od kterého můžete očekávat čisté a drsné techno. Dále se za pult postaví Golpe, jedna z nejvyhledávanějších postav dnešní hardtechno scény a původně ortodoxní technař Kaisersoze, v jehož setech zaznívá techno, minimal i house. Pány doplní DJka Sionni, která sama sebe označuje za multižánrovou DJku, nicméně tento večer se od ní můžete těšit na pravé techno.

Více informací naleznete na Facebook události.

 

Flyer

 
flyer
 
 
 
 
 
 
 

Partnerské linky: festivaly 2016