PARTYINFO

 

AUDIO (UK), COUNTERSTRIKE (ZAF)

Datum konání:
29.09.2017 - pátek
Místo konání:
Praha - Roxy
DJs:
Audio (UK), Counterstrike (ZAF), Koma /N:Force & Thiew, Schooler
Info:
http://www.facebook.com...
Popis:
start: 23:00, vstup: předprodej: 170,- Kč + poplatky GoOut: https://goout.net/cs/listky/audio-uk+counterstrike-zaf/qilb/, NoD: 180,- Kč, na místě: 200,- Kč
Line-up:
23:00 - 01:00 Koma /N:Force & Thiew
01:00 - 02:30 Counterstrike
02:30 - 03:30 Audio
03:30 - 06:00 Schooler
 
 
Roxy čeká zítra nekompromisní drum´n´bass noc
Roxy čeká v září tvrdý D´n´B line up v čele s Audio a Counterstrike

Poslední zářijový víkend Roxy zažije tvrdý D´n´B line-up. Za decky se vystřídá britský producent Audio a Counterstrike. Od obou můžete čekat spoustu energie, nemilosrdnou tvrdost a surové kompozice. Připravte na 29. září veškeré síly, protože nikoho šetřit nebudou. Předprodej začal ve středu 17. srpna přes MY ROXY. Pro registrované s 10% slevou prvních 24 hodin, poté i v ostatních předprodejích.

 

Na scéně se Audio pohybuje už přes deset let, ale už jako teenager patřil do drum´n´bass a jungle scény a pořádal v Londýně své vlastní parties. Svým debutem "To the Edge Of Reason" v roce 2008 na sebe upoutal pozornost Ed Rushe a Virus Recordings a tak s tímto labelem podepsal smlouvu. Následovalo několik průlomových hitů jako "Vacuum", "Headroom" nebo remix Optiv & BTK "Sabretooth" a další 3 alba v relativně krátké době, aby dokázal veřejnosti svůj zápal pro věc a pravého ducha D´n´B. Jeho nemilosrdně tvrdá produkce připoutala i pozornost Andyho C a tak se v roce 2014 stal součástí RAM Records. Snaží se posouvat hranice D´n´B až po nejzazší okraj, je nekompromisní a kreativní, což třeba dokazuje jeho set s A.M.C. Je také proslulý svými dvojitými dropy, kterými dostává fanoušky do naprostého šílenství.

Audio
Za decky ho doplní projekt z Kapského Města Counterstrike. Původně dvoučlenný projekt je dnes zastoupen většinou už jen Justinem Scholtemeyerem, který ale na své síle určitě neztrácí. Zakládá si na živelnosti, surových kompozicích a vysoce energickém zvuku inspirovaným metalem, technem nebo techstepem. Průkopník D´n´B na africkém kontinentu se s nikým mazlit nebude, jak se můžete přesvědčit v jednom z jeho setů. Buďte ready, protože 29. září zažije ROXY pořádně tvrdou nálož hned se dvěma headlinery.

FB událost


Video:

Ed Rush VS. Audio - "Imagination Festival 2014"

Rido & Counterstrike - "Let It Roll"

Counterstrike - "Deathstar (Forbidden Society remix)"

 

Flyer

 
flyer
 
 
 
 
 
 
 

Partnerské linky: festivaly 2016