PARTYINFO

 

CAMO & KROOKED (AT) FEAT. DAXTA MC

Datum konání:
03.11.2017 - pátek
Místo konání:
Praha - Roxy
DJs:
Twisted:Minds, Thiew, 2K
Live:
Camo & Krooked (AT) feat. Daxta MC
Info:
http://www.facebook.com...
Popis:
start: 23:00, vstup: předprodej: 300,- Kč + poplatky Goout: https://goout.net/cs/listky/camo-krooked-at-feat-daxta-mc/ptlb/, kavárna NoD (od září): 320,- Kč, na místě: 400,- Kč
Line-up:
23:00 - 01:30 Twisted:Minds
01:30 - 03:00 Camo & Krooked feat. Daxta MC
03:00 - 04:30 Thiew
04:30 - 06:00 2K
 
 
Camo & Krooked se dnes vrátí do Roxy
Miláčci drum´n´bass publika Camo & Krooked se vrací do Roxy

Do Prahy se vrací jeden z nejoblíbenějších drum´n´bass projektů na scéně Camo & Krooked. Za relativně krátkou dobu se z nich stala nezastavitelná mašina, která produkuje jednu pecku za druhou. Díky svému talentu a všestrannosti se také jim podařilo letos vypustit již čtvrtou desku "Mosaik" (tentokrát pod RAM Records), ve které se opět nebojí pohybovat napříč žánry. Do Roxy přijedou se svým DJ setem společně s Daxta MC už 3.11.

 

Reinhard Rietsch a Markus Wagner nebo také Camo & Krooked spolu pracují už od roku 2007. V poměrně krátké době se jim podařilo zaujmout drum´n´bassovou scénu a o tři roky později se upsali Hospital Records, pod kterým také vydali album "Cross The Line". Tím si vysloužili mezinárodní úspěch a ocenění hned ve třech kategoriích na Drum & Bass Arena Awards. Už zde ukázali svůj talent a všestrannost, která je jim vlastní dodnes. "Milujeme pocit toho, že nevíš, co se stane dál. S*át na již vyšlapané bezpečné cestičky - my chceme objevovat nové." Ve své tvorbě dokáží skvěle skloubit čisté vokály s tvrdým, dechberoucím beatem a zabrousit do žánrů jako dubstep, bass music, house nebo funky. Že je to krok správným směrem, nás přesvědčili už mnohokrát releasy jako "Get Dirty", "Loving You Is Easy", "Turn Up (The Music)", "Climax" nebo "Aurora".

Camo & Krooked

Minulý rok spojili síly s RAM Records a letošní květen vydali již čtvrté album "Mozaik", ve kterém se opět nebojí zabrousit napříč hudebními žánry. Zároveň se jím vydali i do více experimentálních vod. "Chceme, aby s námi lidé byli celou dobu naší cesty, a ne jen aby reagovali na nějaký hype a po něm už ne," nechal se slyšet Markus. Podle všeho se jim to zatím daří a za svou kariéru si dokázali vybudovat silnou základnu fanoušků. Ve svých setech pak ukazují pravou tvář D´n´B a jak dovednými DJs jsou. Nenechají nikoho vydechnout, vše je dokonale promyšlené a zapadá do sebe. Tito miláčci publika se vrátí do ROXY tento podzim společně s Daxta MC a to 3.11.

FB událost


Camo & Krooked - "Turn Up (The Music)"

Camo & Krooked - "Climax"

Camo & Krooked - "Rampage 2016"

 

Flyer

 
flyer
 
 
 
 
 
 
 

Partnerské linky: festivaly 2016