PARTYINFO

 

REM PHASE W/ KORRIDOR (HYPNUS)

Datum konání:
14.10.2017 - sobota
Místo konání:
Praha - Cross
DJs:
Main stage: Korridor live (Hypnus Records), Citty live (Circular Limited), Dash (Duna/REM) hybrid live/DJ set, Chnl (Harmony)
Second stage: Terry Whyte (Creepy Finger Records), Audiot & Sepap (Total Woods)
Live:
Visual: _IT_ & Bee you
Info:
http://www.facebook.com...
Popis:
start: 22:00, vstup: do 22:00 100,- Kč / poté 150,- Kč
 
 
Korridor z Hypnus Records zavítá do klubu Cross

Chce to jen zavřít oči a nechat se vlákat do hypnotického stavu. Pozvání na další edici akce Rem phase 14.10. 2017 v klubu Cross tentokrát přijal švédský producent Korridor, známý hlavně díky svým dlouhým strukturovaným live setům.

 

Jeho hudba je velmi rozlámaná a pro člověka, který je zvyklý na klasický 4x4 beat, je to opravdu nezvyk. Tento polyrytmický šaman občas používá při hraní i tradiční hudební nástroje jako flétnu a kombinuje tak techno temnotu se světlem, matematické struktury s melancholickými harmoniemi i duchovní černé díry s nejjasnějšími stavy vědomí. O Korridorově kvalitě mluví samo o sobě velké množství releasů na uznávaných labelech, jako jsou Hypnus Records, Northern Electronics či Nordanvind. Korridor, vlastním jménem Fabian Kempe, působí v rámci hudební scény jako producent pod různými názvy již více než 12 let. Jeho cesty byly spletité, ale všechny nakonec vedly až k filozofii Korridoru, jakožto průchodu, který někam vede a něco spojuje; v Praze bude spojovat konkrétně neuronová vlákna všech účastníků: "je to všechno jen o zavření očí a spadnutí do hypnotického stavu..." Stage otevře hlavní talentovaný zástupce Harmony Records Chnl, na něj naváže projekt Citty se svým modularovým live setem a celou párty zakončí Dash svým hybrid live/DJ setem s organickými i anorganickými prvky.

Korridor

REM phase ale tento večer čeká změna, dolní stage bude v rytmech minimalu a kromě tuzemských Total Woods tanečně zahraje poprvé v Česku i Skot Terry Whyte, producent a vlastník labelu Creepy Finger Recordings.

Citty

Můžeme se tedy těšit na groovy hudbu, která nás jen tak nepustí z parketu a samozřejmě i na vizualizaci v podání již ostřílených pražských VJs Bee You a _IT_.

 

Flyer

 
flyer
 
 
 
 
 
 
 

Partnerské linky: festivaly 2016