PARTYINFO

 

UNPLUGGED

Datum konání:
23.11.2017 - čtvrtek
Místo konání:
Praha - houseboat U Bukanýra
DJs:
Face (techno.cz), Nitrous (Shadowbox), Wega
Info:
http://www.bukanyr.cz
Popis:
start: 22:00, vstup: zdarma
 
 
Multižánrový Unplugged ve čtvrtek na Bukanýru

Tak jak? Je nám to jasné... Neveselo, truchlivo, pošmourno, temno, mlhavo, ještě s tím časem nám pořád hýbou, všichni kolem jen smrkají a kýchají, zkrátka podzim budiž pochválen! Pokud se však vy osobně řadíte mezi pohodáře a v žádném případě si nenecháte kazit dobrou náladu, kterou po zbytek roku překypujete, a ještě se ke všemu poctivě otužujete, pak si klidně sbalte svých pár švestek a vyrazte za námi k vodě! Na tom půvabném místě pod Štefánikovým mostem totiž už pěkných pár let kotví House boat U Bukanýra a vždycky ve čtvrtek to na něm začne ožívat a dít se tu věci vpravdě nevídané... Ten čtvrtý čtvrtek v měsíci se tu už dobrých devět let koná párty Unplugged, která tolik nadržuje všem multižánrovým hráčům, jež nerazí pouze jeden styl, nýbrž mají sklony k experimentování, mají rádi výzvy a nezasekávají se na jednom místě. Nejinak tomu bude i 23. listopadu a v praxi to znamená tři dýdžeje, spoustu žhavé muziky a širokou nabídku drinků, které vás u té naší krásné Vltavy spolehlivě zahřejí... Berete to?

 

Lodní řád pro tento (ne)všední párty den pak vypadá následovně. Na startovní pásce bude pár minut před desátou na kýžený výstřel čekat již tradičně rezident této noci DJ Face. Jeho obrovská sbírka vinylů, které za těch dvacet let za gramofony nastřádal, obsahuje opravdové klenoty napříč žánrovým spektrem, protentokrát se rozhodl svůj příběh vyskládat především ze škatulek s nápisy Tech house, Techno a Acid. Vypadá to, že si budete muset odložit už zkraje večírku, abyste se nám na parketu nezpotili... V podobném duchu, avšak o poznání v syrovější a surovější selekci bude pokračovat krátce po půlnoci DJ Nitrous! Ten už dávno nekope pouze za mančaft Nitropank a neláme věci přes koleno, neholduje jenom sofistikované produkci pod hlavičkou party Volnej Průběh, ale operuje také s tracky rovnými jako to pravítko, u nichž se dá tancovat i přemýšlet zároveň... Nevěříte?! Po jeho dvouhodinovém vyprávění se ke slovu dostane polovina nadějného domácího projektu WeKi DJ Wega, a i on vás svým výběrem poctivých dvanáctipalcových nosičů určitě překvapí. Electro? Minimal? Techno? Na to zapomeňte! Spíše si s tímto hudebním průvodcem zavzpomínáte na léto, v němž vám dobrou společnost kromě jiného dělaly i rozdováděné disco a funky skladby, které tak snadno provokují k pohybu, až se vám nebude chtít tento párty škuner k ránu opustit... Tak jenom opatrně a všeho s mírou, přátelé!


Naše matička stověžatá má naštěstí spoustu kouzelných míst, které vás zaujmou v každém ročním období a Nábřeží Ludvíka Svobody je takovým malým státečkem ve státě. Pořád jste v Praze a přitom jste před chvíli dobrovolně každodenní starosti odhodili daleko za hlavu. Tady si ji vyčistíte a naberete spoustu sil do dalších podzimních lezavých dnů... To není zrovna málo, co říkáte? My tři se s vámi v téhle oáze klidu rádi potkáme!


Techno.cz: "Nemusíte nás jen číst, přijďte nám říct do očí, co máte na srdci!"


P.S. Další díl párty Unplugged se koná 28. prosince a tentokrát vám zahrají DJs: Face (techno.cz), ahZ (NZP  / Volnej Průběh) a Annita (BasSistaz).

 

Flyer

 
flyer
 
 
 
 
 
 
 

Partnerské linky: festivaly 2016