PARTYINFO

 

PRIGL HALL 2017

Datum konání:
10.11.2017 - pátek
Místo konání:
Brno - BVV (výstaviště)
DJs:
Slam (Soma Records, UK), DU'Art (P), Damir Hoffman (SLO), Danny Bright, Subgate & Tibiza, Thin & Thick, Michael J, Sony Vega, Phil Albedo, Deivis
Info:
http://www.facebook.com...
Popis:
start: 19:00, vstup: předprodej: do 9.11. 299,- Kč + poplatky, na místě: 399,- Kč
 
 
Už dnes vystoupí legendární dvojice Slam na Brněnském výstavišti

Ano, je to tak, techno se vrací na Brněnské výstaviště! 10. listopadu se totiž bude konat druhé pokračování akce Prigl Hall, která se letos přesune do prostornějšího a atraktivnějšího Pavilonu C. Tento pavilon nabídne nové možnosti, větší komfort a především větší požitek díky vylepšené stage. Ta bude vybavena primárně kvalitním a silným zvukem JBL, stejným, který hostil venkovní Prigl Festival 2016, a sekundárně LED stěnami s 3D efektem společně s LED obrazovkami, na kterých návštěvníci budou moci sledovat aktuální dění za mixem.

 

A že bude co sledovat! Českou republiku totiž opět navštíví velkolepá skotská techno dvojice Slam! Ti vystoupí ve společném setu ze 2 mixážních pultů, 6 CDJ přehráváčů, doplněné o další přidavné efektory. Ano, bude na co koukat a hudebně to bude také stát za to, protože tito pánové se mohou pyšnit nejen vyhlášeným labelem Soma Records, ale také dlouhodobou spoluprací s Richie Hawtinem, Jorisem Vornem, Adamem Beyerem či Pan-Pot.

Prigl

Jejich tracky jako např. "Pressure", "Take You There", "Like This" nebo "Positive Education", se umístily vždy na top příčkách serveru Beatport, a hrála je ta největší techno jména. Slam také už mnoho let pravidelně vystupují na festivalech jako Awakenings, Loveland, Riverside nebo na proslulé Ibize a různých eventech tam. Takže se moc těšíme až nám tuto atmosféru přivezou na technem před lety odkojené BVV.



Příznivce svižnějšího tempa jistě potěší po dvou letech návrat portugalského mistra hardgroove a miláčka brněnského publika, mistra mixu, nesoucího jméno Du'Art! Ten plní kluby a festivaly po celém Portugalsku a Jižní Americe jako např. Monegros Desert, Eco, Fermaz nebo top párty ve Španělsku a Portugalsku, a my si budeme jeho set moci plně vychutnat také již 10.11. na brněnském BVV.




Třetím zahraničním hostem bude populární slovinský DJ a producent Damir Hoffman, vydávající své pecky na prestižním labelu Marca Baileyho MB Electronic, a pravidelně vystupující na festivalech jako Pulse, Eco, Fresh Wave nebo na top východoevropských eventech a supportující jména, jako jsou Monika Kruse, Umek, Dubfire, Nicole Moudaber, Sam Paganini a další.




Tuto vynikající trojici doplní kvalitní český support a to Danny Bright, Subgate & Tibiza, Thin & Thick, Michael J, Phil Albedo, Deivis a Sony Vega.

Po skončení Prigl Hall bude pro ty, kteří ješte nebudou mít dost, čekat kvalitní afterpárty v klubu Exit.

Vstupenky budou na místě v prodeji za 399,- Kč.
 

Flyer

 
flyer
 
 
 
 
 
 
 

Partnerské linky: festivaly 2016