PARTYINFO

 

UNPLUGGED

Datum konání:
28.12.2017 - čtvrtek
Místo konání:
Praha - houseboat U Bukanýra
DJs:
Face (techno.cz), ahZ (NZP), Annita (BasSistaz)
Info:
http://www.bukanyr.cz
Popis:
start: 22:00, vstup: zdarma
 
 
Multižánrový Unplugged ve čtvrtek na Bukanýru

Tak jak? Pokud vzhledem k té čině venku odpočítáváte dny, kdy nad námi vysvitne sluníčko, všechno kolem zase zavoní a v ulicích se budete promenádovat jen v tom nejnutnějším vohozu, pak toho raději rovnou nechte! Jednoduše se nedopočítáte... Tak jako jaro vystřídá léto a to zas podzim, všechno to nehezké, šedivé a depresivní období naštěstí jednou skončí. S matematickou přesností se nám to v těch našich životech rok co rok opakuje a ani politici, ba ani ten nejlepší kouzelník s tím nic neudělá. Prostě a jednoduše to tak má být... I v tomto nevlídném čase však nemusíte nutně tvrdnout doma a zoufat si a nadávat. Ideální je zvednout kotvy a přesunout se tam, kde se něco děje, tam, kde to máte rádi, tam, kde budete přemýšlet jen o věcech veselých, a setkávat se s těmi, v jejichž společnosti je vám dobře... Jedním z takových míst je zcela bez debat House boat U Bukanýra, a co na tom, že ho najdete tam, kde ta zima za nehty zalézá ještě o něco více?! Uvnitř se totiž spolehlivě zahřejete, a to zvenku i zevnitř, a navíc uslyšíte muziku napříč žánry, která se nehraje zrovna na každém rohu!

 

Všechno to bujaré veselí zde začíná už ve čtvrtek a ten čtvrtý v měsíci pak připadá na párty Unplugged, jednoznačně nejexperimentálnější noc na palubě! Pomyslný startovní výstřel se zde rozlehne 28. prosince přesně ve 22:00 a kormidla se jako již tradičně ujme sám rezident této noci DJ Face. Pokud byl po celý rok hodný, pak si pod stromečkem rozbalí nové černočerné placky všech rozměrů a žánrů, a velmi rád je na zdejších dvou gramofonech premiérově roztočí... Tentokrát čekejte zejména deep house a nu disco, s nimiž se dá nejedna mrazivá noc bezstarostně přežít. K prvnímu střídání stráží dojde o půlnoci a žezlo převezme talentovaná Annita, zástupkyně početného uskupení BasSistaz, která už dávno nehraje pouze drum´n´bass! Při této speciální příležitosti odhalí, že disco nutně nemusí být jen sprosté slovo, když víte, kam přesně sáhnout a přitom neurazit... Tolik radosti nám tenhle žánr už dal a tolik ještě dá – pro mezičas mezi svátky naprosto ideální! Střídající chameleon ahZ půjde ve své selekci ještě dál, a pokud vás také tolik ovlivnil inteligentní pop osmdesátých a devadesátých let, pak si spolu můžeme zahrát malý kvíz... Znáte tuhle? A vzpomenete si na tuhle? Tady už pomůže jenom Shazam, takže chytré telefony s sebou!



A pokud se i vy řadíte mezi ty chytré, ba přímo vychytralé, pak jste si určitě mezi svátky pěkně s předstihem naplánovali dovolenou, abyste si po tom vánočním shonu konečně odfrkli. V tom případě vás čeká šest hodin dobré muziky hned několika žánrů. Vy ostatní se prostě stavte jen na skok, třeba se pochlubit, jak vám sekne tolik oblíbený svetr se sobem. I vy zajisté oceníte bohatě zásobený bar, který se z nějakého důvodu prostě nedá vypít... 

Techno.cz: "Nemusíte nás jen číst, přijďte nám říct do očí, co máte na srdci!"

P.S. Další díl párty Unplugged se koná 25. ledna a tentokrát vám zahrají DJs: Face (techno.cz), Daniel George & St. Jakob (Good Vibes crew).

 

Flyer

 
flyer
 
 
 
 
 
 
 

Partnerské linky: festivaly 2016