PARTYINFO

 

STRAIN #1

Datum konání:
08.12.2017 - pátek
Místo konání:
Praha - Famu
DJs:
Karaoke Tundra (Biggboss), Dryman (Archetyp 51), Alyaz (Sapyens Records), Kewu (Unizone)
Live:
Tubs
Info:
http://www.facebook.com...
Popis:
start: 22:00, vstup: do půlnoci 100,- Kč / poté 150,- Kč
 
 
Klub FAMU zve na párty Strain Nr. 1

Strain, novou party v Klubu FAMU na Smetanově nábřeží v centru Prahy, má na svědomí producent a DJ Karaoke Tundra. První klubová noc pod tímto názvem odstartuje v pátek 8. prosince ve 22:00 ve velmi zajímavém složení – Tubs, KaraokeTundra, Alyaz, Kewu a Dryman z A51. Očekávejte bass, grime, uk garage, ale i přesahy do jiných současných trendů klubové elektroniky. Těšte se na noc plnou britského zvuku! Karaoke Tundra je experimentátor na hraně elektroniky a rapu, jeho nahrávky vycházejí na značce BiggBoss.

 

Úvodní párty zahájí český nadějný rapper Tubs se svou live rap show a DJs zajímající se především o britský klubový zvuk Dryman (Archetyp 51), Alyaz (Sapyens Records) a Kewu (Unizone). Pro aktuální informace sledujte oficiální událost na Facebooku.

Karaoke Tundra

Video a audio ukázky:

DJ Alyaz:

https://www.youtube.com/watch?v=zvhKrRKUi-U


https://www.youtube.com/watch?v=37Cra28HQ5U

Tubs:

https://www.youtube.com/watch?v=dZacPhya-mk

Kewu:

https://soundcloud.com/ke_wu/doa

Dryman:

https://www.youtube.com/watch?v=jaSlr1HSyKQ

Alyaz


DJ Alyaz patří už několik let ke stálicím české DJské scény a mezi jeho nejznámější počiny můžeme zařadit trilogii kompilací "Drops", vydané pod BiggBoss labelem. Pravidelné hraní v klubech nejen u nás prolíná s nahráváním nejrůznějších setů a mixů v digitální podobě a v poslední době se čím dál více věnuje vlastní tvorbě v oblasti produkce pod jmény Alyaz a novým pseudonymem Self. V roce 2015 založil vlastní label Sapyens, což je oficiální sub-label pod hlavičkou BiggBoss, který se orientuje hlavně na poli bass & grime music a dalších alternativních žánrů. DJ Alyaz je také Maniakův koncertní DJ. Bez povšimnutí nezůstává ani jeho členství v uskupení Heldenkëllerz, pod jejichž křídly se soustředí jak na pořádání mejdanů, tak například na slowed & chopped verze některých významných českých desek. Mezi jeho aktuální plány patří propojení s mezinárodní klubovou scénou a vydávání nového materiálu.

FB event

foto: Matěj Juhar

 

Flyer

 
flyer
 
 
 
 
 
 
 

Partnerské linky: festivaly 2016