PARTYINFO

 

CAMELPHAT (UK)

Datum konání:
10.02.2018 - sobota
Místo konání:
Praha - Roxy
DJs:
CamelPhat (UK), Biodan, Subgate
2nd stage: Arturo Legorreta, Alan Turrubiarte
Info:
http://www.facebook.com...
Popis:
start: 23:00, vstup: předprodej: 280,- Kč + poplatky GoOut https://goout.net/cs/listky/camelphat/vaub/, NoD: 290,- Kč
Line-up:
23:00 - 01:30 Biodan
01:30 - 03:30 CamelPhat
03:30 - 06:00 Subgate

2nd stage: Arturo Legorreta, Alan Turrubiarte
 
 
Britští CamelPhat vystoupí už tuto sobotu v Roxy
Do Roxy míří house duo CamelPhat s letní hymnou "Cola"

Možná je znáte díky jejich wrestlingovým maskám, možná díky jejich letošnímu hitu "Cola" s písničkářem Elderbrook. Britské producentské duo CamelPhat neuniklo pozornosti toto léto snad nikomu. Určitě ale nejsou projektem jednoho hitu. Již skoro deset let se jim daří vydávat tracky pod labely Spinnin Records, Toolroom, Defected nebo Suara. Právě jejich releasy si vybírají do setů taková jména jako Mark Knight, Eric Prydz a Carl Cox. Už 10. února přivezou premiérově do Roxy nekonečnou dávku energické house music, řízlou 90. soundem i tvrdšími pasážemi. Prvních 24 hodin jsou vstupenky v prodeji s 10% slevou přes věrnostní program MY ROXY.

 

Dave Whelan a Mike Di Scala začali společně v roce 2008 tvořit hudbu a první singly vydali na labelu Vice Records dva roky nato. Od té doby k sobě strhli už několikrát pozornost house a deepové scény releasy jako Constellations, Make ´Em Dance nebo Paradigm. Co je ale za poslední rok dostalo na výsluní byla především světová letní hymna "Cola", na kterém se podílel zpěvem a textem Elderbrook. Ta získala nejen srdce snad každého milovníka taneční hudby, ale i první místo na DJ Awards za track letošní sezóny. Cesta k tomuto masovému tracku ale nebyla úplně jednoduchá. "Mysleli jsme, že to bude temný zimní release, ale skončilo to letní hymnou. Od února jsme se snažili track vydat, nikdo ho nechtěl a my jsme to málem vzdali. Nakonec se nad námi smiloval Defected o několik měsíců později." Po všech příznivých ohlasech je nyní jasné, že se čekání vyplatilo.

CamelPhat


Jejich hudbu najdete i pod labely jako Suara, Toolroom, Spinnin Records nebo Sony. Když k tomu přidáte i podporu celé scény v setech Adama Beyera, Erica Prydze, Gorgon City, Marka Knighta, Tigy nebo třeba Carla Coxe, je už naprosto jasné, že se tato zábavná dvojka stává senzací. Oni sami se měli možnost představit fanouškům na festivalech Defected, Tomorrowland, Creamfields a také v klubech Fabric, Amnesia nebo Pacha, vždy s bouřlivými ohlasy. CamelPhat svými sety vyzařují čistou energií, pozitivní "house vibez", často se vracejí k 90. soundu, ale nebojí se ani přitvrdit. Za zmínku stojí i jejich wrestlingové masky, které je doprovázejí snad všude. "Původně jsme je fakt chtěli nosit, ale pak jsme dali jeden gig... Teda vlastně dva. Bylo v tom vedro a hlavně je bez nich lépe vidět, co děláš," smějí se. Jako jejich znak jim je už ale nikdo neodpáře. Do Prahy přijedou ukázat svou tvář vůbec poprvé už 10. února.

FB event


Video:

CamelPhat - "Cola"

CamelPhat - "Defected Croatia 2017"

 

Flyer

 
flyer
 

Reporty

 
Report z akce CamelPhat @ Roxy od čéši
 
 
 
 
 
 
 

Partnerské linky: festivaly 2016