PARTYINFO

 

RONI SIZE PRES. NEW FORMS LIVE

Datum konání:
09.03.2018 - pátek
Místo konání:
Praha - Roxy
Live:
Roni Size pres. New Forms Live
Info:
http://www.facebook.com...
Popis:
start: 23:00, vstup: 390,- Kč + poplatky GoOut https://goout.net/cs/listky/roni-size/deub/, NoD 400,- Kč
 
 
D´n´B legenda Roni Size oživí v Roxy New Forms Live

Legendární britský producent, držitel Mercury Prize a pioneer drum & bassu a junglu Roni Size přiveze v březnu do Roxy New Forms Live. Mnoha oceněními ověnčené album oslavilo tento rok dvacet let. Roni Size přiveze v březnu liveshow, kdy znovu a zcela sám složí na pódiu toto stěžejní drum & bassové album. Bude obklopený masivní 3D audio-vizuální show vytvořenou speciálně pro tuto příležitost. Naprostá nutnost pro všechny "D´n´B a jungle headz"! Prvních 24 hodin jsou vstupenky v prodeji s 10% slevou přes věrnostní program MY ROXY.

 

Roni Size není třeba představovat, mohykán junglu, breakbeatu a drum & bassu patří už roky do síně slávy všech lámaných odnoží elektroniky. Po delší odmlce o sobě dal pořádně vědět opět až před třemi lety, kdy vydal první nový materiál od roku 2008. Následovalo znovuobnovení klasického labelu a projektu Full Cycle s parťákem Krustem a live show legendárních Reprazent. V roce 2017 se rozhodl vytvořit na bass music scéně něco ještě nevídaného - složit znovu a live stěžejní devadesátkové album "New Forms". Roni Size dal dohromady všechny původní nástroje, mašinky a samply použité ve studiu a obklopen masivní vizuální show vyrazil na britské festivaly.

Roni Size

Vystoupení na Hospitality In The Park a bristolském Downs Festival vzbudilo skvělé reakce v drum & bassové komunitě a New Forms vyráží v roce 2018 i na celoevropské turné, ve kterém nebude chybět ani Praha. V ROXY oživnou opět pro jeden večer nesmrtelné tracky "Brown Paper Bag" nebo "New Forms". 9. březen je naprostá povinnost pro všechny, kterým v žilách koluje junglová krev.

FB event

Video:

Roni Size - "New Forms live 2017"

Roni Size - "Brown Paper Bag"

 

Flyer

 
flyer
 

Reporty

 
Report z akce Roni Size pres. New Forms Live od ahZ
 
 
 
 
 
 
 

Partnerské linky: festivaly 2016