PARTYINFO

 

DISCIPLES (UK)

Datum konání:
24.03.2018 - sobota
Místo konání:
Praha - Roxy
DJs:
Disciples (UK), Michael C, Dafonic
Info:
http://www.facebook.com...
Popis:
start: 23:00, vstup: 390,- Kč + poplatky Goout https://goout.net/cs/listky/disciples-uk/xdub/, Ticketpro www.ticketpro.cz/hudba/kluby/2242910-disciples.html, NoD 400,- Kč
Line-up:
23:00 - 01:30 Michael C
01:30 - 03:00 Disciples
03:00 - 06:00 Dafonic

2nd stage: Arturo Legorreta, Alan T
 
 
Londýnští hitmakeři Disciples přijedou do Prahy

Britská trojice Disciples válcuje v současnosti svou pozitivní house music světové dancefloory i hitparády a bylo jen otázkou času, kdy se ukáží i v ČR. Londýnský projekt je známý pro hitovky "They Don’t Know" nebo "On My Mind", ale i pro své undergroundovější DJ sety. Spolupráce s Calvinem Harissem "How Deep Is Your Love" je v roce 2015 vystřelila mezi nejhranější britské umělce jak v žánrových, tak i komerčních rádiích po celém světě. Premiérové vystoupení Disciples je pořádáno za podpory projektu talentové platformy Coolhunters, která dává prostor mladým umělcům a hudebníkům. Prvních 24 hodin jsou vstupenky v prodeji s 10% slevou přes věrnostní program MY ROXY.

 

Disciples jsou Nathan, Gavin a Luke, trojice z jižního Londýna, která začala s produkcí v roce 2013. Názvem sice učedníci, skillem naopak učitelé. Již první EP "Remedy" vytáhl na vlny BBC Radio 1 DJ Target a následoval i matador Pete Tong, který dal klukům maximální podporu v rámci Radio 1. Nenechal nic náhodě a brzy podepsali nahrávací smlouvu u jeho labelu FFRR. Do roka ho kromě několika šlapavých house singlů odměnili i hitem, který znamenal průlom mezi producentskou elitu - "They Don’t Know". Disciples se začali hrnout nabídky na klubové rezidentury a spolupráce se světovou DJskou špičkou.

Disciples

Následoval společný track "How Deep Is Your Love" s Calvinem Harrisem a už nebylo pochyb, že zde vzniká světový projekt. Track dosáhl na druhou příčku UK Singles Chart a posbíral velký počet hudebních ocenění jak v UK tak po celém světě. Residentura v Amnesii na Ibize pomohla Disciples vypilovat umění DJ setů, ve kterých šikovně navazují své úspěšné tracky na undergroundovější UK house sound. Jeden z těchto setů si vychutnají i čeští fanoušci, a to 24. března v ROXY.

FB event

Video:

Disciples - "They Don’t Know"
Disciples - "How Deep Is Your Love"

Audio:

Disciples - "Essential Mix"

 

Flyer

 
flyer
 
 
 
 
 
 
 

Partnerské linky: festivaly 2016