PARTYINFO

 

BICEP (FEEL MY BICEP / NINJA TUNE, UK)

Datum konání:
23.03.2018 - pátek
Místo konání:
Praha - Roxy
DJs:
Bicep (Feel My Bicep / Ninja Tune, UK), Fatty M, dMIT.RY
Info:
http://www.facebook.com...
Popis:
start: 23:00, vstup: předprodej: 390,- Kč + poplatky, NoD 400,- Kč; prvních 24 hodin přes MY ROXY, GoOut: https://goout.net/cs/listky/bicep-dj-set-feel-my-bicep-ninja-tune-uk/lxub/, Ticketpro: www.ticketpro.cz/hudba/kluby/2246612-bicep-dj-set.html
Line-up:
23:00 - 01:30 Fatty M
01:30 - 03:30 Bicep
03:30 - 06:00 dMIT.RY

2nd stage: Animal Print & Tomáš Vanko
 
 
Bicep a Disciples již tento víkend v klubu Roxy dMIT.RY umíchal warm up set k vystoupení Bicep
Duo Bicep z Ninja Tune přijede představit debutovou desku

Málokterý britský projekt rozčeřil tento rok stojaté vody elektroniky tak jako právě severoirští Bicep. Jejich debutové album "Bicep" zvedlo extrémní vlnu zájmu na britských ostrovech, která se rychle přelila do Evropy i celého světa. Taneční i undergroundově hypnotické tracky, hluboké deepové polohy přes dunivé techno až po italo disko. Bicep vytvořili jedinečný odraz své hudební vášně a hudební svět reaguje nebývalým zájmem. Svou českou premiéru odpálí Bicep DJ setem v Roxy 23. března. Prvních 24 hodin jsou vstupenky v prodeji s 10% slevou přes věrnostní program MY ROXY.

 

Matt a Andy pocházejí z Belfastu, ale jejich domovem je Londýn, aby taky ne. Londýn ztělesňuje vše, co dvojici spojuje - vibrace tmavého undergroundu, multižánrovost na každém kroku i taneční pulz daleko přes 120 za minutu. Vše začalo úspěšným blogem Feel My Bicep, kde kluci shromažďují online svou hudební sbírku, která odráží jejich široký vkus a promítá se do jejich DJ setů (umístění no. 8 v RA Top 100 DJs 2016). Hned první hypnotické EP vydané pod Aus Music "Just EP" vletělo nekompromisně na klubovou scénu a v roce 2015 bylo vyhlášeno Track Of The Year shodně časopisy Mixmag i DJ Mag. Následoval disco/bass remix "Gotta Let You Go" a Bicep zamířili definitivně pod uznávaný Ninja Tune.

Bicep

Rok 2017 je ve znamení jejich eponymního alba, které reflektuje jejich hravý, otevřený a pravidly nevázaný přístup k hudbě. Např. šlapavý techy track "Aura" pustili tajně do světa pod různým bootlegy a no-IDs, až se z něj stal "nejshazamovanější" neznámý track roku. Albu vévodí také hypnotická "Glue" nebo až "moderatovská" skladba "Vale". Bicep míří hodně vysoko a bylo by epickou chybou nebýt u toho, až tam dorazí - 23. března, ROXY.

FB event

Video:

Bicep - "Just"

Bicep - "Glue"

Bicep - "Boiler Room"

 

Flyer

 
flyer
 
 
 
 
 
 
 

Partnerské linky: festivaly 2016