PARTYINFO

 

KOMIKS X TETRIS NYE RAVE

Datum konání:
31.12.2017 - neděle
Místo konání:
Praha - Mironet
DJs:
Room 1 Komiks: Monoloc (Dystopian, Afterlife), Lt.Dan (DonnersDucks), Schwa (Beef Records, Komiks), Fatty M (Komiks), Lumiere (Komiks)
Room 2 Tetris: Lily Haz (Alphabet, Israel), Oliver Torr (XYZ Project), Barbora (Tetris), tof (Tetris), Fragile Constructions
Live:
Lights by Jan Posh, Ck Wa
Info:
http://www.facebook.com...
Popis:
start: 22:00, vstup: GoOut: https://goout.net/cs/party/komiks-x-tetris-nye-rave-monoloc+lily-haz+dalsi/fqboc/#"T":"2017-12-31T22:00:00"
 
 
Hlavní hvězdou NYE Rave: Komiks x Tetris bude Monoloc

Komiks je na pražské taneční scéně již zavedenou značkou nabízející kvalitní zahraniční umělce ve spojení s prezentací mladých umělců. Pro svůj další počin se spojil s jinou výraznou warehouse produkcí Tetris a na závěr letošního roku společně připravují jedinečnou silvestrovskou párty, na které se jako headliner představí německý producent Monoloc z labelu Dystopian. Akce se bude konat ve čtvrtém patře budovy Mironet na adrese V Hájích 10 v Holešovicích, na stejným místě jako minulý rok. Monoloc (DE) zahraje na Komiks stage společně s Lt. Dan (DE) a Komiks crew, Tetris stage představí mladou producentku Lily Haz z Izraele, Olivera Torra nebo DJe Fragile Constructions. Párty jako obvykle doplní výstava mladých umělců.

 

Monoloc začínal jako DJ ve Frankfurtu, ale svůj producentský um prokázal hned prvním EP v roce 2008. V roce 2010 se napojil na crew CLR, kde vydal několik EPs a svoje debutové LP, během jejichž produkování vyvinul svůj styl založený na zádumčivém, sofistikovaném mixu house music a techna. Tato perioda se zásadně podepsala na zvuku jeho setů i jeho produkce. V roce 2014 se Monoloc přestěhoval do Berlína, kde si ho všiml nejeden vlivný producent a například Dixon nebo Âme ho zařadili do "Secret Weapons Part 7". Poslední LP "The Untold Way" vydal v roce 2016 Rødhådovým labelem Dystopian. To bylo následně Mixmagem označeno jako "šperk na koruně berlínských labelů". Poslední počin je chystaný remix pro Tale Of Us na jejich novém LP "Endless".

Komiks x Tetris

Lt. Dan je spoluzakladatel akcí Donnersducks v Ritter Butzke a akce freaktion a je součástí kolektivu Deja Groove. Kariéru začal v Tel Avivu, kde připravoval hlavní noční program v dnes již dobře známém klubu Haoman 17.  Dnes hraje po celé Evropě, hlavně ale v Německu a také si velmi oblíbil Prahu.

FB event


Facebook Komiks

Facebook Tetris

 

Flyer

 
flyer
 
 
 
 
 
 
 

Partnerské linky: festivaly 2016