PARTYINFO

 

TRANCENATION

Datum konání:
03.03.2018 - sobota
Místo konání:
Praha - Mecca
DJs:
Alex M.O.R.P.H. (DE), The Thrillseekers (UK), M.I.K.E. Push (BEL), Indecent Noise (PL), Gai Barone (ITA), Tempo Giusto (FIN), Will Rees (UK)
Info:
http://www.facebook.com...
Popis:
start: 20:00, vstup: předprodej: Ticketportal https://www.ticketportal.cz/Event/TRANCENATION
 
 
Jarní edice Trancenation přiveze do Prahy hvězdný line-up

Po vyprodané zimní edici z ledna roku 2017 přichází event Trancenation s jarní edicí, jež se odehraje v sobotu 3.3. 2018 ve známém pražském klubu Mecca.

 

Čeká vás opět klubová noc zaměřená na melodickou elektronickou taneční hudbu, kterou vás provedou hvězdní světoví DJové, kteří rozpoutají párty, jež nemá na české klubové scéně obdoby. Akce se uskuteční ve známém pražském klubu Mecca, který se pyšní industriálním vzhledem a křišťálově čistým zvukem od Funktion-One. Vystoupí zde jak žánrové DJ legendy mající za sebou všechny možné úspěchy, tak i nejoriginálnější tvůrci současnosti, kteří jsou teprve na počátku své kariéry, ale i přes to se díky píli a talentu hodně rychle dostali na světová pódia. Za mixpult se tak postupně postaví hvězdný Alex M.O.R.P.H. z Německa, oblíbený The Thrillseekers z Velké Británie, legendární M.I.K.E. Push z Belgie, nekompromisní Indecent Noise z Polska, neotřelý Gai Barone z Itálie, jedinečný Tempo Giusto z Finska a talentovaný Will Rees z Velké Británie.

Jedná se bez nadsázky o jednu z nejnabitějších českých klubových událostí roku 2018, kterou si žádný fanoušek elektronické taneční hudby jistě nenechá ujít. A vy můžete být u toho. Vstupenky jsou v distribuci na prodejních místech Ticketportal a nebo je můžete zakoupit on-line přímo na www.ticketportal.cz a ihned vytisknout.

Trancenation
Akce začíná v sobotu 3.3. 2018 ve 20:00 a končí v 06:30 následujícího dne. Třípatrový hudební klub Mecca se nachází na adrese U Průhonu 799/3, 170 00 Praha 7 – Holešovice. Vstup na akci bude umožněn pouze osobám starším 18ti let. Klub vás překvapí svým industriálním vzhledem a špičkovým zvukem Funktion-One, ale i dostatkem prostoru s kapacitou až 1.000 návštěvníků. Zaslouženě se tak Mecca řadí k nejpopulárnějším hudebním klubům v České republice.

 

Flyer

 
flyer
 
 
 
 
 
 
 

Partnerské linky: festivaly 2016