PARTYINFO

 

CHRISTMAS PARTY PARDUBICE 2017

Datum konání:
25.12.2017 - pondělí
Místo konání:
Pardubice - Ideon
DJs:
Festival Svojšice Techno Main stage: David Temessi (HU), Luca Gaeta (IT), Toky (SK), Boss (Dolegate Records, SK), Ladida, Džejár, contest winner
Finlandia House stage: Chris Sadler, Loutka, Michael C, Victor Tellagio, Smoke, contest winner
Info:
http://www.facebook.com...
Popis:
start: 20:00, vstup: Ticketportal: https://www.ticketportal.cz/Event/Christmas_Party_2017
 
 
David Temessi a Luca Gaeta headlinery Christmas Party 2017

Pod záštitou legendárního elektronického festivalu Svojšice se pardubický Ideon den po Štedrém dnu promění na kulturní centrum, které bude hostit legendární taneční akci Christmas Party!

 

Christmas Party se již tradičně koná 25.12. a její osmnáctý ročník představí Maďara Davida Temessiho společně s Italem Lucou Gaetou. Oba ostří producenti mají na nejsledovanějším hudebním portálu pro DJe Beatport desítky vynikajících techno tracků a své sety umí pěkně rozpálit! Na té správné techno vlně vás rozhýbou i další vystupující tohoto flooru - Slováci Toky a Boss a česká DJ špička Džejár a Ladida.

Christmas Party
Pro milovníky house music jsme do Ideonu pozvali ostříleného zakladatele české house music – DJe Loutku a zástupce "pumping" energetické house music – DJe Chrise Sadlera. Oba hudebníky na stage podpoří pardubický Michael C, dále Smoke a nadějný producent Victor Tellagio. Pro tento rok se na obou scénách představí i vítězové contestů techno a house producentů z ČR, kteří budou ohlášeni těsně před samotnou akcí. Christmas Party v Ideonu má pro vás připravenou kuřárnu, venkovní terasy s čerstvým vzduchem, pestré bary a mnoho dárků. Mimo jiné vás čeká ochutnávka Finlandia vodky ve speciální edici Coconut.

Oficiální stránky akce

Facebook

Info

 

Flyer

 
flyer
 
 
 
 
 
 
 

Partnerské linky: festivaly 2016