PARTYINFO

 

ECHOES: SIRIUSMO (DE)

Datum konání:
20.04.2018 - pátek
Místo konání:
Brno - Fléda
Live:
Siriusmo (DE)
Info:
http://www.facebook.com...
Popis:
start: 21:00, vstup: předprodej: 350,- Kč (+ poplatky sítě), Hostel Eleven (bez poplatků), Indies, GoOut.cz https://goout.net/cs/listky/echoes-siriusmo/tjvb/, SMSTicket.cz
 
 
Klub Fléda pokračuje v uvádění velkých jmen
Festival Echoes na Flédě uvítá návrat Siriusma

Klub Fléda v rámci festivalu Echoes bude hostit velký návrat do světa elektronické hudby. Producent, blázen do starých analogových kláves, graffiti umělec a ilustrátor Siriusmo se po letech vrací na klubová pódia. 20. dubna představí v Brně svoji novou desku "Comic", která dokazuje, že neztratil nic ze své potrhlosti - pohrává si s diskem, technem, funky i hip hopem a výsledkem je elektronický experiment rozverných tanečních kompozic. Show doplní unikátní vizuál od Pfadfinderei, kteří prosluli projekcemi pro Moderat, Modeselektor a Boys Noize. Vstupenkyv předprodeji na goout.cz, smsticket.cz a v Indies.

 

Berlínský umělec Siriusmo aka Moritz Friedrich se na vrcholu kariéry zavřel do elektronické jeskyně, jak přezdívá svému studiu, a vzdal se veřejného vystupování. Krátká ale významná vsuvka v jeho kariéře představovala v roce 2015 spolupráce s Modeselektor, s nimiž spojil síly v projektu Siriusmodeselektor a projeli spolu napříč celou Evropou, od Glastonbury po Sónar.

Siriusmo
Nyní po 4 letech přichází s novým albem "Comic". Koncept, název i obal desky je úzce spojen s výtvarnými aktivitami Siriusma – je barevné, veselé a ulítlé. Zachovává si však na něm svůj styl, v němž inovátorsky mixuje elektronickou hudbu napříč žánry.

Comic
Siriusmo vydává pod věhlasným berlínským vydavatelstvím Monkeytown Records. Každopádně jak sám o své tvorbě říká: "Na každé desce je jedna písnička, která se mi líbí pořád, zbytek je odpad." Desce "Comic" předcházela úspěšná nahrávka "Enthusiast" z roku 2013. Siriusmo vedle toho vytvořil slavné remixy Moderat, Scissor Sisters nebo Digitalism, spolupracoval s Jeanem-Michelem Jarrem a podílel se na posledním albu Mr. Oiza.

Siriusmo
Festival elektronické hudby Echoes, který pořádá pravidelně klub Fléda, představuje nejaktuálnější zahraniční projekty a nadějné české talenty elektronické scény. Dramaturgie akce dává prostor audiovizuálním performancím a experimentování s hranicemi analogové a digitální hudby.

Ukázky:

Siriusmo – "Comic"
Siriusmo – "Nights Off"
Siriusmo – "Itchy/Cornerboy"
Siriusmo – "Important Movie Scene"

FB event

 

Flyer

 
flyer
 
 
 
 
 
 
 

Partnerské linky: festivaly 2016