PARTYINFO

 

DRUMBASSTERDS TAKE OVER

Datum konání:
29.12.2017 - pátek
Místo konání:
Praha - Storm
DJs:
Volume Plus, Houbass, Lifesize MC (UK), Skáčko, Feela, R-Flyer, Mike Crush
Info:
http://www.facebook.com...
Popis:
start: 21:00, vstup: 50,- Kč do 22:00 / poté 90,- Kč
 
 
Drum & bass oslavy Nového roku startují ve Stormu už dnes

Vánoční svátky jsou sice za námi, ale příchod Nového roku nám nezadržitelně klepe na dveře. I přesto, že se většina z vás teprve vzpamatovává z vánoční atmosféry, my jsme na oslavy Silvestra již připraveni. A jelikož slavíme často a rádi, odpálíme ohňostroje už o něco dříve a to před silvestrovským mejdanem Drumbassterds Take Over v pátek 29. prosince. Hudební sety a brutální mixy vám naservíruje banda z Drumbassterds Crew. Přijďte si je vychutnat a taky se s nimi naladit na příchod Nového roku!

 

Drumbassterds Crew funguje jako společný projekt od roku 2010, kdy se její zakladatel Volume Plus rozhodl posunout svoji vášeň na další level a propojil se s ostatními DJs, a začínají ovládat pražské kluby. Počátkem února 2012 se rozhodli organizovat své vlastní eventy a zakládají klubovou noc DrumBox. Na svět přichází ale i další noc Double Trouble, ještě společně s LiquidDnb Crew. V roce 2014 přichází do bandy další členové a v roce 2016 oprašují v té době již zaniklý DrumBox. Drumbassterds Crew má za sebou také celou řadu úspěchů, například vítězství v 5. ročníku ankety Czech D´n´B Awards. Současně zazářil i Volume Plus, který se umístil na 3. místě v kategorii Talent roku. Vítězství přichází také v 7. ročníku této ankety, kdy si odnesla crew hned dvě 1. místa v kategoriích Crew roku a Klubová noc roku (Double Trouble). Drumbassterds Crew tvoří zakladatel Volume Plus, Skáčko, Feela, Houbass, R-Flyer a Lifesize MC (UK). 7 let na scéně přineslo spoustu podařených eventů se světovými producenty, tisíce odehraných parties a hlavně spoustu zážitků. Momentálně tato banda míří do Stormu se svým mejdanem Take Over.



FB event

Silvestrovská oslava v režii Let It Roll Crew ve Stormu

Ani letos jsme nepodcenili velkolepé silvestrovské přípravy a i pražský Storm nabídne jedinečný slavnostní mejdan pod taktovkou Let It Roll crew a dalších hostů. Do Nového roku vkročíte společně s headlinerem FORBIDDEN SOCIETY, chybět nebude legendární DJ PIXIE a také špička domácí drum & bass scény. Kromě pestrého soundu vás čekají welcome drinky, lahodné jídlo a special mapping. Tomu říkáme oslava jak se patří! Ještě přemýšlíte, kde strávíte poslední večer v letošním roce?

Forbidden Society je nezastavitelný, talentovaný a neustále originální, tak by se dala popsat cesta a produkce tohoto umělce. Jeho hudba má jasnou vizi, rychlé tempo a taky agresivní motor. Produkuje, cestuje po světě a kromě toho se věnuje i svému vlastnímu labelu. Ještě než se producent vrhnul do hudební scény naplno, původně to spíše vypadalo, že se vydá cestou punku a metalu. Teprve až později mu učarovaly elektronické žánry undergroundové scény a začal hrát na vinylech. Jak sám často tvrdí, nebrání se žádnému hudebnímu stylu a nemá vůči nim žádné předsudky. Razí heslo, že pokud je hudba dobrá, má tu správnou energii a drive, tak je to zcela v pořádku. Co se týče produkce, stali se pro něj velkou inspirací producenti, jako jsou Ed Rush a Technical Itch. V roce 2010 zakládá svůj vlastní label Forbidden Society Recordings.




FB event

 

Flyer

 
flyer
 
 
 
 
 
 
 

Partnerské linky: festivaly 2016