PARTYINFO

 

MAGNETIC FESTIVAL

Datum konání:
11.05.2018 - pátek
Místo konání:
Praha - PVA Letňany
DJs:
Axwell Λ Ingrosso, Will Sparks, Third Party, CID, Teamworx, Mike Cervello, John Culter a další
Info:
http://www.facebook.com...
Popis:
start: 19:00, vstup: III. vlna 1.690,- Kč, IV. vlna 1.890,- Kč, VIP 2.990,- Kč
 
 
Na květnový Magnetic Festival míří producent Mike Cervello Americký producent CID v květnu na Magnetic Festivalu Na Magnetic Festival míří australská hvězda Will Sparks
Axwell Λ Ingrosso headlinery květnového Magnetic Festivalu

Ikony elektronické taneční scény a jedni z nejžádanějších producentů současnosti míří poprvé od rozpadu projektu Swedish House Mafia do Prahy. Duo Axwell Λ Ingrosso vystoupí 11. května 2018 v rámci Magnetic Festivalu, jehož pořadatelé promění výstavištní halu s kapacitou až deset tisíc návštěvníků v obří taneční klub s tou nejmodernější audiovizuální technikou. Během deseti hodin se představí celkem 8 zahraničních umělců.

 

Málokdo by v roce 2013 čekal, že by se producenti Axwell a Sebastian Ingrosso po rozlučkovém tour slavného švédského triumvirátu, který dominoval rádiím např. s hity "Save The World", "One" nebo "Don’t You Worry Child", mohli ještě někdy společně potkat na jednom podiu. Ani ne rok poté se tak stalo v rámci společného projektu Axwell Λ Ingrosso, který velmi rychle vyšel ze stínu původního uskupení a dnes dominuje světu taneční hudby. Jejich aktuální hit "More Than You Know" patří k nejhranějším v českých rádiích a skladby "Sun Is Shinning", "On My Way" nebo aktuální novinku "Dreamer" si brouká nejen ten, kdo pečlivě sleduje dění na světové taneční scéně.

Magnetic
Axwell Λ Ingrosso se tak zařadí mezi hvězdy jako Avicii, The Chainsmokers nebo Afrojack, které již MAGNETIC Festival v minulosti navštívily. Kromě toho, že to bude festivalová premiéra, se jedná také o nejdražší umělce v celé šestileté historii festivalu.

Vstupenky na MAGNETIC Festival je možné zakoupit na www.ticket61.com a v síti Ticketpro.

Axwell Λ Ingrosso – "More Than You KNow"

Swedish House Mafia - "Don't You Worry Child"

 

Flyer

 
flyer
 
 
 
 
 
 
 

Partnerské linky: festivaly 2016