PARTYINFO

 

DOUBLE TROUBLE W/ INSTINKT (DE) & PAUL T (UK) & EDWARD OBERON (UK)

Datum konání:
12.01.2018 - pátek
Místo konání:
Praha - Cross
DJs:
Drum´n´bass stage: Instinkt (DE), Promenade (IT), Tysmo (SK), Micronox (BE), Lifesize MC (UK), Volume Plus, Feela, Houbass, Skáčko, R-Flyer, Ozy, LU.D.KEY
Liquid / deep stage: Paul T & Edward Oberon (UK), Fallen Gemini, Runky, Blofeld, Theya, SHFT, Stanjah
Info:
http://www.facebook.com...
Popis:
start: 20:00
 
 
Double Trouble přináší opět nabitý line-up

Jak na nový rok, tak po celý rok. Toto známé české přísloví může na první pohled vypadat jako pořádné klišé, ale na Double Trouble platí, že i v novém roce 2018 tenhle mejdan nespí na vavřínech a stále hodlá české drumandbass "heads" zásobovat kvalitními line-upy. Ostatně se o tom přesvědčíme už v pátek na prvním letošním vydání, které se koná v Crossu za spolupráce dvou českých crew Drumbassterds a Liquid DnB Crew.

 

Drum and bass stage

Příznivci temných odnoží zlomenin si můžou mnout hezky ruce. Do Crossu totiž míří projekt Instinkt. Původně dvoučlenná, čistě německá, posádka Rune & Kaiza se rozrostla o třetího parťáka z Dánska, který si říká Tomtek. Kluci nejsou žádný flákači, co by seděli u compu s prstem v nose a tak se jejich sláva dostala postupem času až k nám, do samotné Prahy. Instinkt začínali spíše specifickým deep & dark D´n´B, v posledních releasech však přitvrzují a jejich tvorba se začíná ubírat více do neurofunku. Víte, že rádi vozíme výběr z hroznů neohrané scény, proto se na prvním DT 2018 dočkáte této exkluzivity. Speciálním hostem stage bude italský DJ a producent Promenade, který už nějaký ten pátek žije v Praze. Je majitelem labelu BNCexpress, o kterém jste možná už slyšeli. A šňůra zahraničních vystupujících ještě nekončí. Dál se předvede belgický řezník Micronox a ještě dorazí slovenský Tysmo. Rozehřívacího setu na začátku se klasicky ujme dvojice Ozy & Lu.D.Key. Zbytek lineupu zůstává v režii Drumbassters crew ve složení Volume Plus, Feela, Houbass, Skáčko, R-Flyer a MC Lifesize. Je vám tedy, doufáme, jasný, že to bude zase strop?!




Liquid / deep stage

A teď něco pro zkušenější hudební fajnšmekry, kterým v žilách proudí liquid, deep a soulful drumandbass. Do nového roku je pro vás připraven speciální "present" v podobě vystoupení londýnské dvojice Paul T & Edward Oberon! Tato producentsky velmi talentovaná, všemi drumy a bassy mazaná dvojice má na svém kontě řadu úspěšných zářezů u známých značek, jako jsou například Liquid V, V Recordings, Dispatch, Good Looking, Spearhead a je toho samozřejmě mnohem více. Kdo by se s tím vším psal?! Momentálně nejvíce vydávají na V Recordings. Kluci se nechali slyšet, že přivezou i dosud nezveřejněný materiál, takže "dubplate lovers" budou mít u nás ve sklepě opět žně. Jejich nezaměnitelný zvuk, jenž spojuje atmosférické pasáže s hlubokou basovou linkou a harmonickými melodiemi, se naplno odráží při živých vystoupeních, kdy fanouškům zlomených beatů servírují nezapomenutelný zážitek napříč více spektry tohoto našeho oblíbeného žánru. Kromě Paula & Edwarda se bezesporu těšte na zástupce pořadatelské Liquid DnB Crew. Své sety zahrají Theya, Runky, Blofeld, Fallen Gemini, SHFT a Stanjah, kteří se svou selekcí postarají o to, aby noc z pátku 12. ledna na sobotu 13. ledna měla ten správný spirit a atmosféru. Prostě to bude tak, jak to máme sakra rádi!

 

Flyer

 
flyer
 
 
 
 
 
 
 

Partnerské linky: festivaly 2016