PARTYINFO

 

MARCO BAILEY

Datum konání:
12.01.2018 - pátek
Místo konání:
Praha - Storm
DJs:
Marco Bailey, Džejár, Destroyer, Miquel
Info:
http://www.facebook.com...
Popis:
start: 22:00, vstup: předprodej: http://storm-club.cz/MarcoBailey_tickets
 
 
Marco Bailey představí v pátek v klubu Storm novou desku

Techno legenda a ikona elektronické scény producent Marco Bailey se vrací na české území a potěší své fanoušky nejnovější deskou "Temper", která spatřila světlo světa koncem loňského roku. Temné a deepové skladby potěší uši všech zarytých fanoušků tohoto sympaťáka a současně si rozhodně získají i nové posluchače. Marco Bailey je prostě nejen král zvuku, ale i techniky míchání. Tento zážitek by si neměl nechat ujít žádný fanoušek kvalitního techna. Protancovat střevíce tak bude možné již v pátek 12. ledna v pražském klubu Storm v rámci Temper Tour 2017-2018.

 

Hudební začátky tohoto belgického producenta započaly v jeho 18ti letech, kdy se začal věnovat především stylům funky, hip-hop či new wave, později jej okouzlil psytrance a house. Koncem devadesátých let však přitvrdil a vrhl se především na produkci techna. K rozjezdu jeho úspěšné dráhy mu napomohly úspěšné releasy, díky kterým se zařadil mezi špičku evropské scény. V roce 2002 zakládá vlastní label MB Elektronics, který se stal zázemím například pro producenty, jako jsou Advent, Tom Hades, Felipe, Redhead, Christian Varela a řada dalších. Kromě labelu MB Elektronics patří mezi jeho další domoviny také Pornographic Recordings nebo MB Selektions.

Marco Bailey
Ve svém rodišti patří mezi nejpopulárnější techno DJe a fanoušci jej milují pro jeho jedinečný styl a precizní způsob mixování. Na svém kontě má Marco celou řadu vydaných alb a hraní na všech prestižních eventech po celém světě. Marco Bailey se na hudební scéně pohybuje více než 25 let. Jeho talent, vývoj, zkušenosti a vše, co v průběhu své cesty načerpal, se odráží v jeho nejnovějším počinu s názvem "Temper", který naživo představí již tento pátek v pražském klubu Storm!

Marco Bailey
"Pracoval jsem na nové desce celý rok a s výsledkem jsem spokojený. Strašně moc se těším na svůj návrat do Prahy. Poprvé jsem tam zahrál asi před 18ti lety. Čeští fanoušci jsou skvělí a doufám, že si společně v pátek užijeme příjemný večer a vytvoříme skvělou atmosféru," doplnil Marco Bailey.




Facebook event

 

Flyer

 
flyer
 
 
 
 
 
 
 

Partnerské linky: festivaly 2016