PARTYINFO

 

FESTIVAL SVOJŠICE 2018

Datum konání:
23.06.2018 - sobota
Místo konání:
Letní areál Svojšice u Pardubic
DJs:
Shaman Techno stage: Nina Kraviz (RU), Deniro (NL), Eric Cloutier (USA), Dani Sbert (ESP), Alex Preda (NL), Rumenige meet Boss performance (SK), HRTL live, Elektrabel live, Brynjolfur (DK), Džejár
Ritual Drum & Bass stage: High Contrast (UK), The Prototypes (UK), A.M.C (UK), B-Complex (SK), A-Cray & Pixie, Suki, Bifidus Aktif & Akira, Far Horizon aka Fallen Gemini & Lee Meow, Mustaffa & Sheriff
Trans Hard stage: Psychodrums aka Needlax & Miss Pockett (ESP), Nobody (BG), Gumja (SVN), Golpe, Matthew Kovár (SK), Peca, Aghi
Info:
http://www.facebook.com...
Popis:
start: 14:30, vstup: předprodej: https://svojsice.cz/2018/vstupenky
 
 
Nina Kraviz a High Contrast zahrají už tuto sobotu Festival Svojšice 2018 má kompletní line-up Festival Svojšice má line up Trans Hard Techno stage High Contrast potvrzen na Festival Svojšice 2018
Nina Kraviz headlinerem Festivalu Svojšice 2018

Organizátor festivalu Svojšice ve spolupráci s týmem agentury Beat Promotion oznámil headlinera. Je jím jedna z nejžádanějších DJů světa, ruská hudební producentka Nina Kraviz. Vystoupí společně se svými hosty na Shaman Techno Main stage, jejíž dramaturgii si vzala pod svou patronaci. Po více než třech letech usilovné snahy o její booking se tak organizátorům splnil jejich sen.

 

Nina Kraviz propadla kouzlu elektronické muziky už v polovině devadesátých let. O několik let později se přestěhovala do Moskvy kvůli studiu zubního lékařství a byla krátce součástí trojice MySpaceRocket. Kraviz se následně v roce 2009 rozhodla pro sólovou kariéru a zazářila produkcí singlů pro vydavatelství Naïf, Underground Quality a Rekids. Následující rok Kraviz vydala další hrst singlů, včetně zvukového střetu se Saschou Funkem. Její solo singl "Ghetto Kraviz" v roce 2011 nakopnul vydání jejího prvního alba. "Ghetto Kraviz" se ukázal jako nikdy nestárnoucí klubový track, a během desetiletí byl několikrát remixován. V roce 2014 Kraviz založila label Trip a koncem roku 2016 vydala další mix CD "Fabric 91". Za poslední 3 roky se stala nejžádanější DJkou planety, mixuje kompilaci pro prestižní magazín Mixmag, a i přes své úspěchy v modelingové branži si paradoxně dokáže zachovat status undergroundového umělce.




Další ročník Festivalu Svojšice se uskuteční 23. června 2018 na tradičním místě v areálu Svojšic u Pardubic. Festival Svojšice slibuje silný line up a jistě potěší fanoušky jak techno, tak i drum & bass hudby.

Novinkou Festivalu Svojšice je nově vytvořený příběh svojšického šamana, podle kterého se bude odvíjet budoucí podoba festivalu. Fanoušci festivalu tuto novou podobu již mohli zaznamenat na festivalové grafice, v názvech jednotlivých pódií a také se můžou těšit na samotný areál festivalu, kde bude i všechno ostatní dekorováno v tomto duchu.

Svojšice 2018

Nové názvy pro jednotlivé stage se ponesou také v indiánském stylu. Již zmíněná Shaman stage bude zastřešovat techno DJe, Ritual stage bude věnována drum and bassu a pro přívržence hard techna je připravena Trans stage. Další interprety vystupující na těchto pódiích zveřejníme už brzy.

Nejlevnější vstupenky na legendární Svojšice s Ninou Kraviz jsou v prodeji jenom do konce ledna! 1. února se cena vstupenek bude zdražovat.

FB event

 

Flyer

 
flyer
 
 
 
 
 
 
 

Partnerské linky: festivaly 2016