PARTYINFO

 

LIQUICITY EXPO PRAGUE

Datum konání:
17.03.2018 - sobota
Místo konání:
Praha - Křižíkovy pavilony
DJs:
Maduk, Hybrid Minds, Fox Stevenson, Feint, Rameses B, T & Sugah, Changing Faces
Live:
Mota & Fava
Info:
http://www.facebook.com...
Popis:
start: 20:00, vstup: předprodej: 690,- Kč http://bit.ly/Liquicity_Vstupenky, Festicket packages: http://smarturl.it/PragueFesticket
 
 
Liquicity Prague už tuto sobotu na Výstavišti

Už v sobotu se odehraje v pořadí již třetí kapitola legendárního liquid drum & bass mejdanu Liquicity. Ve spolupráci s IMI Dance promění Liquicity v galaxii snů velký Křižíkův pavilon na pražském Výstavišti v Holešovicích.

 

Liquicity představí jména jako Maduk, Hybrid Minds, Fox Stevenson, Feint, Rameses B, T & Sugah a Changing Faces. Událost bude hostit MC Mota & Fava. Liquicity Prague se bude konat ve velkém Křižíkově pavilonu na pražském Výstavišti v Holešovicích už tuto sobotu 17. března 2018. Účastníci akce se můžou těšit na unikátní design, který je vezme na magickou výpravu do Galaxie snů za doprovodu toho nejlepšího liquid drum & bassu. V této chvíli je většina vstupenek vyprodána. Posledních 300 vstupenek je stále v prodeji za 690,- Kč včetně poplatku v síti GoOut. Vstupenky na místě pravděpodobně nebudou, proto organizátoři doporučují zakoupit vstupenky v předprodeji. Pro více info ke vstupenkám sledujte oficiální událost na Facebooku.

 

Flyer

 
flyer
 
 
 
 
 
 
 

Partnerské linky: festivaly 2016