PARTYINFO

 

UNPLUGGED

Datum konání:
26.04.2018 - čtvrtek
Místo konání:
Praha - houseboat U Bukanýra
DJs:
Face (techno.cz), Kaplick & Saku
Info:
http://www.bukanyr.cz
Popis:
start: 22:00, vstup: zdarma
 
 
Multižánrový Unplugged ve čtvrtek na Bukanýru

Tak jak? Už je to takové... Takové... Ano, samozřejmě, o poznání veselejší! Pobyt venku v těchto dnech už není ani náhodou životu nebezpečný, všichni se na sebe zas o něco víc usmívají, ulice nám opět ožily a člověku je úplně ve zkratce do skoku. Skákat můžete klidně panáka nebo přes švihadlo i na Nábřeží Ludvíka Svobody, ale pokud k tomu nutně potřebujete muziku, pak to i pro vás bude zcela určitě příjemnější tam uvnitř. Uvnitř House boatu U Bukanýra, kde se měsíc co měsíc koná jednoznačně nejexperimentálnější noc na palubě s názvem Unplugged. V kostce to znamená, že známí i neznámí DJs si právě zde mnohdy premiérově osahávají žánry, které od nich jindy a jinde s největší pravděpodobností neuslyšíte. To je i případ tzv. Aprílové edice, jíž se na tomto místě dočkáte 26. dubna a opět to bude stát za to až do ranních hodin! Kdo se tedy na již téměř dvacet let vyhlášeném párty křižníku představí tentokrát?

 

Čtvrteční mejdan již tradičně zahájí z vyvýšeného stupínku sám rezident této noci DJ Face, což v praxi znamená multižánrový koktejl, který bude namíchán za použití tak chutných a osvědčených ingrediencí, jako jsou down tempo, jazz, disco, house, acid nebo techno... Tento barevný příběh z černočerných placek všech rozměrů začne dlouholetý sběratel muziky vyprávět přesně ve 22:00 a z počátečního poslechového setu se tak postupně vyklube taneční diktát, který už pouze poslouchat nedokážete. Žádný problém – pusťte se do tance, ale šetřete síly, budete je ještě potřebovat! Krátce po půlnoci ho totiž za mixážním pultem vystřídá energická dvojka Kaplick & Saku, která už dávno není spojována pouze se žánrem breakbeat, jak nám ostatně již několikrát ve zdejším nadvodním prostředí s přehledem dokázala. Tracky rovné jako to pravítko, v hlavní roli minimal house a minimal techno s parádními aranžemi i parádním sofistikovaným příběhem a pokud se do jejich hypnózy sem tam zatoulá nějaké to “lomítko“, pak s přehledem zafunguje jako to koření. Tedy oživí, nabudí, zavoní, nakopne, zkrátka a dobře – skvěle poslouží ku prospěchu úplně všech tanečníků na palubě! Nechte se tedy unést a užijte si naplno tuto ojedinělou příležitost, která se na tomto místě opakuje jen jednou za rok...


Je to opravdu jen na vás, zda se v průběhu večera zaboříte do pohodlných sedaček s přáteli, budete se osamoceni opírat o dlouhý barový pult a zvažovat, za kterou etiketou se asi tak skrývá nejlepší drink právě pro tento den, či to rozbalíte na parketu na muziku, která hýbe i světovými kluby. V každém případě jste vítáni a pouze vy přispějete valnou měrou k tomu, aby se z jedné malé čtvrteční párty stala mávnutím kouzelného proutku ta nezapomenutelná... Těšíme se právě na vás, lidi s otevřenou myslí! 

Techno.cz: "Nemusíte nás jen číst, přijďte nám říct do očí, co máte na srdci!"

P.S. Další díl párty Unplugged se koná 24. května a tentokrát vám zahrají DJs: Face (techno.cz), Tobeas a Janiczka.

 

Flyer

 
flyer
 
 
 
 
 
 
 

Partnerské linky: festivaly 2016