PARTYINFO

 

BAD COMPANY (UK)

Datum konání:
25.05.2018 - pátek
Místo konání:
Praha - Roxy
DJs:
Bad Company (UK), Twisted:Minds, A-Cray, Halbax
Info:
http://www.facebook.com...
Popis:
start: 23:00, vstup: předprodej MY ROXY 270,- Kč + poplatky, NoD: 280,- Kč, na místě: 300,- Kč
Line-up:
23:00 - 01:30 Twisted:Minds
01:30 - 02:30 Bad Company
02:30 - 04:00 A-Cray
04:00 - 05:30 Halbax
 
 
Legendární Bad Company dnes vystoupí v Roxy
Bad Company se vrací

Jeden z prvotních drumandbassových projektů je na cestě do Prahy. "Superskupina" Bad Company položila za svoji dvacetiletou historii, která zahrnuje několik průkopnických singlů a alb, základy jednoho z nejoblíbenějších tanečních subžánrů na světě. Nedávno to všichni čtyři dali znovu dohromady, z čehož vzejde na jaře tohoto roku zbrusu nové album. Detaily si ovšem bedlivě střeží. Vše je zahalené rouškou tajemství. Maldini a Vegas z něj ale 25. května v Roxy určitě něco zahrají. Předprodej začal 4. dubna přes MY ROXY. Pro registrované s 10% slevou prvních 24 hodin.

 

Parta skládající se původně z dBridge, Freshe, Maldiniho a Vegase je zodpovědná za jedny z nejikoničtějších skladeb žánru. Kdo by neznal "Planet Dust", "Nitrous" nebo tolik milovanou "The Nine" s jejím nezaměnitelně apokalyptickým beatem? Dohromady se dali roku 1998 a společně to táhli sedm let až do chvíle, kdy se rozhodli vydat každý vlastní cestou: někdo cestou sound designu, někdo komerční. Nedávné roky ale přály opětovným shledáním, a tak jsme se dočkali velkého návratu. Bad Company se upsali Andyho C labelu Ram Records a bylo jasné, že další hit na sebe nenechá dlouho čekat. Začali zlehka remixem Prodigy, aby následně absolutně zabili vlastními novinkami "Equilibrium" a "Nomad". Tím potvrdili svoji schopnost doručit tu nejvyšší kvalitu.

Bad Company

V poslední době se do pozornosti dostal hit "Tetris", kterým zavzpomínali na staré dobré časy, navlečené ovšem do současného kabátu. Old school sampl ve spojení s moderním beatem tvoří dokonalou hymnu soudobého D’n’B. Aby toho nebylo málo, digitálně vydali všechna svá zásadní alba a vypravili se na tour po světě. Na konci května zamíří i do ROXY a přivítají jak nostalgiky, tak fanoušky lačné po nejnovějších peckách. Bad Company jsou zpět!

FB event

 

Flyer

 
flyer
 
 
 
 
 
 
 

Partnerské linky: festivaly 2016