PARTYINFO

 

DESPERADOS HIGHJUMP 2018

Datum konání:
03.08.2018 - 04.08.2018
Místo konání:
Hřiměždice - lom Hřiměždice
DJs:
Smash Hifi, Friky
Live:
Prago Union, Fast Food Orchestra, Kapitán Demo, Jakub Ondra
Info:
http://www.facebook.com...
Popis:
start: 10:00, vstup: 700,- Kč Ticketstream 1url.cz/xt6F6
 
 
Desperados Highjump je za dveřmi Kapitán Demo vytvořil hymnu pro Desperados Highjump Highjump nabídne pestrý hudební program Minidokument o Desperados Highjump je venku
Na Desperados Highjump přijede i bývalý člen The Prodigy

Termín letošního ročníku otevřeného mistrovství České republiky v cliffdivingu je stanoven na 3. a 4. srpna 2018. Do zatopeného lomu v obci Hřiměždice u Příbrami se opět sjede evropská i světová špička extrémního skákání do vody. Program nabídne skoky do vody z výšky až třiceti metrů, koncerty, vystoupení DJs i doprovodný program plný adrenalinu. Vstupenky na celovíkendovou akci u vody jsou v prodeji v síti Ticketstream.

 

Již podevatenácté se v prostředí zatopeného žulového lomu v Hřiměždicích uskuteční největší a nejstarší český závod v cliffdivingu. Každoročně si v lomu během Desperados Highjumpu dávají dostaveníčko vybraní přední evropští, ale i světoví skokané do vody. Ti se utkávají ve skocích do vody z různých výšek. Konkrétně se jedná o skoky z platformy 12, 16 a od minulého ročníku také z výšky 20 metrů nad vodní hladinou. Součástí programu jsou také exhibiční skoky z vysokozdvižné plošiny, která dokáže skokany a skokanky vynést do výšky až 33 metrů. Kromě skákání klasických skoků je naplánováno také skákání ze speciální pětimetrové houpačky. V plánu je také exhibice ve splash divingu, skoku stylových placáků z výšky větší než 10 metrů.

Highjump

"Každoročně chceme pro návštěvníky připravit něco nového. Proto vždy plánujeme jinou koncepci doprovodného programu. Stejně tomu bude i letos. Chceme, aby se lidé v lomu nenudili ani minutu. Kromě účasti předních skokanů máme zabookovaného zajímavého zahraničního hudebního interpreta, chystáme velkou adrenalinovou zónu v zadní části areálu," řekl k přípravám jeden z pořadatelů Tomáš Jechort.

Highjump

Desperados Highjump není pouze o pasivním pozorování skokanských závodů. Mnoho aktivit v areálu si mohou návštěvníci také vyzkoušet pod vedením profesionálů. Hlavními hvězdami hudebního programu budou pro letošek, díky velkému úspěchu z minulého roku, anglicko-němečtí DJové a producenti SMASH HIFI. Ti pro Highjump připravují speciální program, který bude brzy zveřejněn. Dále se fanoušci mohou těšit na přední tuzemské DJs i hudební kapely. Ty se představí na několika hudebních scénách.




"Highjump byl vždycky trochu jiná a odlišná akce. Troufám si tvrdit, že v rámci celé Evropy nemá obdobu. Jde o spojení podívané na špičkové sportovní výkony, ale i možnost strávení pohodového víkendu u vody v plavkách s kamarády. To je jednou z hlavních myšlenek akce, kterou se snažíme naplňovat už téměř dvacet let,"
říká o akci jeden ze zakladatelů Highjumpu Petr Vančura.

Highjump

Pro návštěvníky je tradičně připraveno stanové městečko i dostatečné množství sociálních zařízení. Každoročně se pořadatelé snaží vybírat kvalitní a různorodé občerstvení. V nabídce jsou tak jídla z různých částí světa i tradiční občerstvení. Samozřejmostí jsou bary s vychlazenými drinky i pivem vyostřeným tequilou Desperados.

www.highjump.cz

Facebook

Instagram

foto: Lukáš Wagneter, V.Smisek

 

Flyer

 
flyer
 
 
 
 
 
 
 

Partnerské linky: festivaly 2016