PARTYINFO

 

ADDICT #14 - FASHION WEEK

Datum konání:
31.08.2018 - pátek
Místo konání:
Praha - Křižíkovy pavilony
DJs:
NobodyListen, Jamz Supernova (UK, BBC Radio 1Xtra, Future Bounce), Sartana (IT), Opak Dissu, Aid Kid, nrmn, Neoru
Info:
http://www.facebook.com...
Popis:
start: 21:00, vstup: na místě: prvních 500 vstupenek 300,- Kč, další vstupenky 400,- Kč
 
 
Párty Addict zostra odstartuje Prague Fashion Week

DJ NobodyListen se opět hlásí s dalším dílem famózní akce Addict, která se odehraje již tento pátek jako oficiální zahajovací párty a část programu Mercedes-Benz Prague Fashion Week. V roli hlavní hvězdy se tentokrát objeví krásná dýdžejka a moderátorka Jamz Supernova z Anglie.

 

Addict #14 s podtitulem Fashion Week Edition se uskuteční v pátek 31. srpna v undergroundovém prostředí Křižíkových pavilonů v areálu pražského Výstaviště. Návštěvníci se jako vždy mohou těšit především na naprosto špičkový hudební zážitek a autentickou "addict atmosféru". Tu ještě potrhne dokonalý zvuk z extravýkonného sound systému. Vše završí parádní vizuální doprovod od Lunchmeat Studia. O pitný režim všech zúčastněných se jako vždy budou v průběhu celé noci starat krásné Jäger hostesky se zásobou ledově namraženého Jägermeisteru.

Addict

V roli headlinera se objeví známá britská DJ a moderátorka Jamz Supernova, která si v rámci Addictu v Praze zahraje vůbec poprvé. Tato kráska je zakladatelkou movementu Future Bounce a moderátorkou tří vlastních show na legendárním rádiu BBC Radio 1Xtra. Na scéně patří mezi velice respektované osobnosti. Pravidelně vystupuje na obřích eventech jako například Glastonbury, Sónar Barcelona nebo V Festival a hraje se jmény jako Diplo, Mikky Blanco nebo DJ Zinc. Ve svých setech se vyznačuje neuvěřitelnou rozmanitostí, která se pohybuje na pomezí elektronické hudby, rapu, future R´n´B až po house a afrobeat.

Addict

O tom, že organizátor NobodyListen ani pro tentokrát nepřestává lovit ty nejlepší hosty, svědčí i účast další velké zahraniční star v podobě italského DJ Sartana, který pravidelně hraje v nejvyhlášenějších klubech po celé Itálii. Jeho sety znají z rádií posluchači po celém světě. Neméně zajímavá pak budou i vystoupení tuzemských interpretů. Pořádnou show tradičně rozjede i Opak Dissu Label nebo DJs Aid Kid, nrmn, Neoru. Divoký moshpit pak jako vždy zaručeně rozpoutá samotný organizátor DJ NobodyListen.




Nepřestávejte lovit ty nejlepší zážitky a dorazte na Addict #14, který odstartuje v pátek 31. srpna ve 21:00 hodin v Křižíkových pavilonech v areálu pražského Výstaviště. Akce bude trvat až do 5:00 sobotního rána. Vstupenky budou k dostání na místě. Prvních 500 příchozích zaplatí 300,- Kč, dalších 500 návštěvníků pak 400,- Kč. Prostor má omezenou kapacitu, takže se vyplatí dorazit co nejdříve. Vstup bude povolen pouze plnoletým osobám.

FB event

 

Flyer

 
flyer
 
 
 
 
 
 
 

Partnerské linky: festivaly 2016