PARTYINFO

 

DŽEJÁR SLAVÍ 20. NAROZENINY

Datum konání:
22.03.2019 - pátek
Místo konání:
Pardubice - L-klub
DJs:
Džejár, Gary Beck (UK), Adrian Hour (RA), Luke Sun (DE), Lucca, Toky, Boss, Alex Preda (NL), EKG, Chris Sadler, Enrico, Victor Tellagio, Smoke
Info:
http://www.facebook.com...
Popis:

start: 19:00, vstup: předprodej: 350,- Kč + poplatky Ticketstream, https://akce.djdzejar.cz/2019/vstupenky

 
 
Džejár oslaví 20 let na scéně se spoustou gratulantů

Výjimečná párty si žádá i výjimečné hosty. Není proto divu, že výběr těch, kteří vystoupí 22. března 2019 v pardubickém ABC klubu, se skládá z umělců, bez kterých by byla techno a tech-house scéna ochuzena o plno skvělých a zásadních skladeb. Chybět tak nebude skotský rodák Gary Beck nebo Adrian Hour, pro kterého je festival Svojšice po Berlínu tak trochu druhým domovem. Svou účast potvrdili také Luke Sun a amsterdamský DJ a producent Alex Preda.

 

"20 let působení na scéně je doba, během které se potkáte s mnoha umělci a téměř každý, kdo svým umem přispěl ke skvělé atmosféře některé z párty, kterou agentura DC Promo pořádala, by měl nárok být v programu tohoto narozeninového večírku. Výběr tedy nebyl rozhodně jednoduchý," svěřuje se Petr Dzingel. Česko-slovenské menu bude ve složení: Toky & Boss, Lucca, EKG, Chris Sadler, Enrico, Victor Tellagio a Smoke.

Gary Beck
Nejlevnější vstupenky za 350,- Kč + poplatky prodejce jsou k zakoupení v předprodejní síti Ticketstream. Vzhledem k charakteru celého eventu jde do prodeje pouze 1.000 kusů.

Více informací na: www.djdzejar.cz.

FB event

 
Džejár oslaví 20. let působení na české taneční scéně

Flyer

 
flyer
 
 
 
 
 
 
 

Partnerské linky: festivaly 2016