PARTYINFO

 

CUBE NYE 2018

Datum konání:
31.12.2018 - pondělí
Místo konání:
Praha - Sacre Coeur
DJs:
Jan Fleck (DE), Jaqullin, Golpe, Subgate, Deffo, The Cirkus, Bába & Joe Joy, Martyz
House tent: Peter Kay, Nick Hayden & friends
Info:
http://www.facebook.com...
Popis:

start: 21:00, vstup: 890,- Kč / VIP 1.390,- Kč

 
 
Oslavte Nový rok v kostele v rytmu techna

Na pondělí 31.12. 2018 se chystá na známém místě v kostele Sacre Coeur novoroční párty pod taktovkou CUBE Events. V přenádherném klášteře, v doslovném překladu "svaté srdce" se odehraje noc plná hudby v žánru techno. Hlavním tahounem bude německý DJ a producent Jan Fleck z Berlína. Supportovat ho budou domácí Subgate, Golpe, Jaqullin a další. Venkovní house tent budou po celou dobu rozehřívat Peter Kay a Nick Hayden s přáteli.

 

Pokud nemáte žádné taneční plány a rádi byste strávili noc tak, jak je vám nejpříjemnější, zastavte se na novoroční taneční motlitbu do kostela, která začíná úderem deváté večerní a končí až v šest ráno. A pamatujte na jedno: "Jak na Nový rok, tak po celý rok". Užijte si posledních pár dní roku 2018 a pojďte vstoupit do toho dalšího tanečně, s přáteli a s výbornou hudbou po celou noc až do ranních hodin.

Lístky jsou stále k dostání v předprodeji GoOut.net a na místě budou také k dispozici do případného oznámení, že je vyprodáno na události akce prostřednictvím Facebooku.

 

Flyer

 
flyer
 
 
 
 
 
 
 

Partnerské linky: festivaly 2016