PARTYINFO

 

MOON:SHERRY VOL. 20

Datum konání:
25.01.2019 - pátek
Místo konání:
Kladno - Murphy Club
DJs:
Ba2s (Chaozz DJ set / Chapeau Rouge), 4BeCome1 (CRW DJs, Akropolis), Wrata (Blackriders)
Popis:

start: 21:00, vstup: 50,- Kč

 
 
Párty MoOn:Sherry vyrazí na výlet

Pravidelná párty DJe 4BeCome1, která se od roku 2015 koná v pražském Paláci Akropolis, pojede navštívit kladenský music club Murphy. Už tento pátek se tak můžete těšit na směsici hudebních stylů od Black Music, přes Electro Jazz / Swing / Soul a Funk až po House.

 

"Na Kladně jsem ještě nikdy a nikde nehrál," říká hlavní host celého večera DJ Ba2s, jeden ze zakladatelů legendární formace Chaozz, který již léta brázdí české kluby a festivaly coby DJ a baví tisíce lidí svým vytříbeným vkusem a skvělou selekcí. 4BeCome1 si zve Ba2se pravidelně a vždy je to jedinečný mejdan. A protože chtěl udělat kladenským fans a především klubu Murphy (bývalý klub Týt) radost, pozval právě na výjezdní díl své akce Ba2se.



Za kladenské se představí stálice taneční scény, univerzální DJ pohybující se na pomezí Breakbeatu, House Music, D´n´B a alternativních stylů hudby, Wrata. Člen uskupení Blackriders, který již řadu let neúnavně pořádá akce menšího charakteru především na Kladně a právě v klubu Murphy. Proto byl jasnou volbou pro support tohoto večírku. 4BeCome1, který vystupuje pod stejným jménem s hudebníky, v rámci svého DJ Live projektu, ale i sám, je taktéž stálice naší elektronické klubové scény hostující nespočet hudebních událostí napříč celou republikou od vyhlášených klubů, přes top CZ festivaly až po lokální akce, a i on má široký hudební záběr. Prioritně od něj uslyšíte mix House Music v mnoha podobách, ale stejně tak i Electro Jazz / Soul / Funk / Swing nebo Black Music s prvky Jazzu. I jeho vystoupení stojí za poslech. Ostatně, ocenilo to již obrovské množství party people, tak buďte další!



Klub Murphy, tedy jak již bylo zmíněno bývalý music bar Týt, se přestěhoval nedávno do nových prostor, zvětšil se, vyzdobil se, doladil se a nyní je přichystán pro nadupanou klubovou sezonu s mnoha akcemi různého zaměření, které pečlivě připravuje DJ Leary, provozovatel klubu. Vzhledem k tomu, že na Kladně je míst, kde mají pravidelný program a můžete tam tedy den co den, týden co týden zažívat společenské vyžití, moc není, je třeba taková místa plně podporovat!

Startujeme ve 21:00 a končit se bude tradičně nad ránem.


Weblinks:

https://www.facebook.com/musicbar.tyt/

https://www.facebook.com/crwdjsofficial/

https://www.facebook.com/djba2s/

https://www.facebook.com/blackblackriders/

 

Flyer

 
flyer
 
 
 
 
 
 
 

Partnerské linky: festivaly 2016