PARTYINFO

 

SETAP MUSIC NIGHT 001

Datum konání:
04.05.2019 - sobota
Místo konání:
Praha - Jilská 22
DJs:
Anton Kubikov (Pro-tez, Kompakt, MAYAK, Apparel Music, Klik, RUS), Lucas Hulan (Mikro), Tomin Tomovic (Traum Schallplatten, Motek Music, SK), Sensoreal (King Street Sound, Soma, SK)
Info:
http://www.facebook.com...
Popis:

start: 22:00, vstup: 100,- Kč

Line-up:
21:00 Tomin Tomovic
00:00 Anton Kubikov
02:00 Lucas Hulan
04:00 Sensoreal
 
 
Seta Label oslaví první vinyl

Deep house vydavatelství Seta Label přichází v květnu roku 2019 s prvním vinylovým vydáním. K této příležitosti si pro vás připravilo oslavu v podobě hudebního večera v centru Prahy. Na vinylovém releasu se začalo pracovat ještě loni, když si Seta team na jednu ze svých "SETAp" nocí, věnovaných oslavám desátého výročí vydavatelství, pozval do bratislavského IXEL-u etablovaného ruského DJe a producenta Antona Kubikova. Už tehdy se začalo uvažovat o vinylu, na kterém by figuroval jako hlavní producent. Po dlouhých přípravách se podařilo tento vinylový release dostat do výroby a jeho vydání oslaví Seta Label první květnový víkend v Praze v klubu Jilská 22. Není náhodou, že právě Anton Kubikov bude headlinerem tohoto večera. Support mu bude dělat - pražskému publiku velmi dobře známý - Lucas Hulan a členové Seta teamu Tomin Tomovic a Sensoreal.

 

Anton Kubikov začal svou kariéru v jednom z prvních techno klubů v Moskvě už v roce 1994. Provozoval vlastní rádiovou show na rádiu "Station" a v roce 1997 začíná produkovat vlastní tracky. Mimo jiné je členem známé producentské dvojice SCSI-9, jíž v květnu tohoto roku vyjde již šesté album. Jeho vinylové releasy se objevily na značkách Kompakt, Force Tracks, Trapez, Salo, Traum a nyní se k ním připojí i Seta Label. Se svou hudbou vystupuje po celém světě od Austrálie a Japonska přes Rusko, Nizozemí, Německo až po Mexiko, Argentinu nebo Brazílii.

Anton Kubikov


Po Antonovi se za DJ pult postaví domácí Lucas Hulan. Lucas se na klubové scéně pohybuje od roku 1996. Za tuto dobu se zasloužil o nemalý rozvoj české taneční scény. Začínal s DJ Sidecarem v klubech XT3 a Punto Azul, později také v Paláci Akropolis nebo Radost FX. Zlom v jeho kariéře nastal po vstupu do legendárního seskupení Roxydust, kde pod vedením DJe Loutky a Petra Hoška hrál na akcích Shake, Batrave, 7:33, salát a jiné. Dnes patří Lucas Hulan k nejlepším domácím DJs, který hrává ve většině českých klubů a na všech významných festivalech jako Creamfields, Summer Of Love, LPC, Cosmic Trip...

Lucas Hulan


Lucas Hulan je také majitel a manažer uznávaného labelu Nightphunk Recordings, který vydává skladby uznávaných umělců jako např. SilverLining, Stratasoul, Asad Rizvi, Herb LF, Shades Of Grey, Deepchild a mnoho dalších. Nejčastěji ho můžete slyšet a vidět v legendárních pražských klubech Roxy, Radost FX a Chapeau Rouge, kde působí jako rezidentní DJ.

Tomin Tomovic


O warm-up set před Antonem Kubikovem se postará lídr Seta Labelu Tomin Tomovic. Tominův start DJské kariéry se datuje od období jeho studia na vysoké škole v Praze, kde se v místních klubech pravidelně staví za DJský pult. Od roku 2011 se spolu s jeho kolegy stává organizátorem velkých klubových akcí na Slovensku jako Synthesia a Dynamic Sound. Během své kariéry si zahrál po boku velkých jmen jako Hernán Cattaneo, Mauro Picotto, Henry Saiz, Guy J, Andrey Pushkarev, Jay Lumen, Hollen, Luke Fair a mnoho dalších. Rovněž se věnuje vlastní produkci. Deep-house, tech-house a progressive vydává pod jménem Tomin Tomovic a downtempo a electronicu pod pseudonymem Alpha Hypnotica. Jeho skladby se objevují na uznávaných labelech jako Traum Schallplatten, Motek Music, Truesounds, Bonzai Progressive a samozřejmě také na jeho vlastní vydavatelství Seta Label.

Sensoreal


Jako poslední, kdo se postaví za mixážní pult na této oslavě, bude DJské a producentské seskupení Sensoreal, které na scéně působí od roku 2005. Jeho železným jádrem je Keče (z legendární DJské dvojice Dodo a Keče), Martin Klimo a Martin Greenland. Keče už ve svých 15ti letech měl s Dodom rádiovou relaci "We understand a Dancefloor", která svého času byla nejposlouchanější pořad o taneční hudbě na Slovensku. Martin Klimo je na DJské scéně více než 25 let a jako jeden z prvních měl na Slovensku studio, které se věnovalo taneční hudbě. Momentálně projekt Sensoreal pracuje na vlastní tvorbě ve svém studiu Tatraground v Popradě. Sensoreal je taktéž součástí teamu Seta Label. Jejich produkci můžete najít na labelech světové úrovně. Vydali u mnoha známých vydavatelství jako King Street, Soma, Traum Schallplatten, Treibstoff, Still vor Talent, Open Bar Music, ale hudební tvorbu naleznete nejvíce na jejich vlastní značce Seta Label. Za svou kariéru měli možnost spolupracovat se jmény jako Jay Tripwire, Harold Heath, Karol XVII & MB Valence, Marcel Janovský, Aka Aka, Pheek a mnoho dalších.

Výše zmíněný line-up slibuje skvěle prožitý undergroundový taneční večer ve stylu deep house v útrobách útulného klubu Jilská 22 na Starém Městě. Srdečně vás zveme!

 

Flyer

 
flyer
 
 
 
 
 
 
 

Partnerské linky: festivaly 2016