PARTYINFO

 

PUMP UP

Datum konání:
30.04.2019 - úterý
Místo konání:
Praha - Jilská 22
DJs:
Filip Foreigner, Roman Rai, Stanjah (techno.cz)
Info:
http://www.facebook.com...
Popis:

start: 22:00, vstup: zdarma

 
 
Nová noc Pump Up v klubu Jilská 22

V úterý 30. dubna se v přijemných prostorách music clubu Jilská 22 uskuteční premiérové vydání nové klubové noci Pump Up, kterou má pod palcem známý český producent Filip Foreigner. Těšit se můžete na večer plný house music a techna za přítomnosti jednoho z nejlepších producentů tuzemské scény. 

 

Filipovo pozvání na premiérový Pump Up přijal Roman Rai, který hraje od roku 1995, kdy se poprvé postavil za gramofony v kladenském klubu C19. V roce 1997 se v tomto klubu stal rezidentem a své umění zde převáděl na klubové noci pod názvem Boomerang. Netrvalo dlouho a DJ Roman Rai se brzy prosadil v předních pražských klubech. To první, co Romana dostalo do povědomí širšího počtu posluchačů, byla kompilace "Future Sound of Roxy", kterou namíchal pro časopis Tripmag společně s DJ Lucasem. Sety z této kompilace se často hrály také na Radiu 1. Dalším hostem je Stanjah, kterého můžete znát z prostředí pražských klubů, které obráží společně s partičkou Drumy i Nedrumy, a také z webu Techno.cz. Ten zde nyní ukáže svou "nedrumovou tvář" v podobě rovného setu. A samozřejmě nesmí chybět Filip Foreigner, který na scéně rovněž patří k nejpřednějším postavám a v jehož setech vždycky objevíte různorodost hudebních žánrů.


Klubová noc Pump Up startuje v úterý 30. dubna v music clubu Jilská 22, vstupné je zdarma. Pro další informace sledujte FB event.

 

Flyer

 
flyer
 
 
 
 
 
 
 

Partnerské linky: festivaly 2016