PARTYINFO

 

RAVE OF THRONES | KRISTIAN NAIRN AKA HODOR

Datum konání:
21.06.2019 - pátek
Místo konání:
Praha - Roxy
DJs:
Kristian Nairn aka Hodor
Info:
http://www.facebook.com...
Popis:

start: 23:00, vstup: předprodej: 350,- Kč + poplatky GoOut.net

 
 
Hodor z Hry o trůny představí v Roxy DJ set

Na svou první návštěvu České republiky se chystá herec, producent a také jeden z nejplodnějších house dýdžejů Zeleného ostrova. Kristian Nairn, který se též proslavil ztvárněním Hodora v seriálovém fenoménu Game Of Thrones, přiveze 21. června do pražské Roxy koncept Rave Of Thrones, který tematicky těží z aktuálně nejsledovanějšího seriálu HBO a zároveň představuje i více jak dvacetiletou dýdžejskou kariéru tohoto přes dva metry vysokého Ira. Po několika turné po největších městech Spojeného království, USA a Austrálie se konečně dočká i Praha.

 
Kristian Nairn má za sebou několik vlastních singlů, z nichž asi největší úspěch zaznamenaly loňský "Bigger" a pak letošní novinka "Life is too short". Svůj styl označuje jako "forward-thinking" house music. Jeho vytříbeného hudebního vkusu si mohli již dopřát v mezinárodních superklubech Amnesia, Cafe Mambo a Hakkasan, a také na velkých tanečních festivalech, včetně belgického Tomorrowlandu nebo indického Sunburn Festivalu. Video z Kristianova setu v Cafe Mambo v roce 2017 se stalo virálem napříč všemi hlavními platformami sociálních médií a shlédlo jej 84,7 milionů lidí za 72 hodin.

Kristian Nairn

Kromě taneční scény čerpá svou inspiraci i z ostatních žánrů a neskrývá svůj obdiv k umělcům jako Kate Bush, Sigur Rós, Bjork, Snow Patrol, Gary Numan, Kraftwerk nebo Danzig. Není mu však ani cizí klasická hudba a muzikálová tvorba Andrew Lloyd Webbera. Během své hudební cesty vystupoval i v několika kapelách a též se řadí mezi obstojné zpěváky.
 
 

Flyer

 
flyer
 
 
 
 
 
 
 

Partnerské linky: festivaly 2016