PARTYINFO

 

SOUND

Datum konání:
22.06.2019 - sobota
Místo konání:
Praha - Střelecký ostrov
DJs:
Main stage: Reinier Zonneveld live (NL), Gregor Tresher (DE), Diatonik (IND), Kim Pixa, Deffo, Luke Nova, Jesse
VIP Gold Terrace + Afterparty: Diatonik (IND), Chris Sadler, JB & Flesh, Michael C, Rodrigo Ardilha, Marcos, Deffo, Tokátko, Wulky, Täino, Funspeed, Mayda, Nonalis
Info:
http://www.facebook.com...
Popis:

start: 12:00, vstup: předprodej GoOut + poplatky www.goout.net

 
 
Festival Sound pokračuje na Střeleckém ostrově

Organizátoři festivalu Sound se zaměřili na denní akce, na které se snaží zvát mladé talentované umělce z moderní elektronické scény. Vybírají přitom lokality, které nejsou okoukané a v Praze velmi zajímavé, inspirací by zde mohl být zcela určitě projekt Cercle. Díky spojení žánrů jako techno a house a zajímavého historického místa, jako je Vítkov, přilákalo na sobotní odpoledne více než tři tisíce návštěvníků, kteří tancovali od poledních hodin až do západu slunce. Denní festivaly nemají u nás zase až tak silnou základnu, a tak bude snad tento projekt jen přínosem do kulturního dění v Praze pod širým nebem.

 

Na vítkovském díle se podařilo vyprodat celý areál a první akce tedy skončila jak v očích organizátorů, tak návštěvníků na výbornou. Od hlavních pořadatelů máme zprávy, že dostali od několika lidí z této hudební scény mnoho pozitivních ohlasů a hodlají laťku už jenom zvyšovat. Z dotazníku vyšlo najevo, že nejvíce lidí ohromila lokalita, sety jednotlivých vystupujících a taky vyšperkovaný krystalický zvuk, o který se postarala firma Force Production. Aftermovie z této akce můžete shlédnout zde.

Sound


Pokračování probíhá 22. června na nádherném Střeleckém ostrově opět přímo v centru Prahy. Těšit se můžete na známá zahraniční jména, jako jsou Reinier Zonneveld live, Gregor Tresher a další. 

FB event

 

Flyer

 
flyer
 

Reporty

 
Report z open-air festivalu Sound od čéši
 
 
 
 
 
 
 

Partnerské linky: festivaly 2016