PARTYINFO

 

TRANCENATION

Datum konání:
16.11.2019 - sobota
Místo konání:
Praha - Mecca
DJs:
Sean Tyas (US), Menno de Jong (NL), Jorn van Deynhoven (DE), Mark Sherry (UK), James Dymond (UK), Ciaran McAuley (IE), David Forbes (UK), Basil O'Glue (GR)
Info:
http://www.facebook.com...
Popis:

start: 20:00, vstup: 900,- Kč

 
 
Další Trancenation opět plná hvězd

Podzimní edice eventu Trancenation je jednou z nejočekávanějších klubových událostí tohoto roku. Po úspěšné akci z minulého roku vás opět čeká bezkonkurenční klubová zábava na té nejvyšší úrovni. Vše se odehraje v sobotu 16. listopadu v Praze.

 

Klubová noc zaměřená na melodickou elektronickou taneční hudbu opět přiváží do Prahy světové DJ hvězdy, které vystoupí exkluzivně pouze na této události. Můžete se těšit na dechberoucí atmosféru, úžasnou lasershow a tu nejkvalitnější taneční hudbu, která uspokojí i ty nejnáročnější fajnšmekry. Akce se uskuteční v prostorách známého pražského klubu Mecca, jenž se může pyšnit industriálním vzhledem a křišťálově čistým zvukem Funktion-One. Mezi vystupujícími budou jak stálice působící na taneční scéně již desítky let tak i vycházející hvězdy s nezaměnitelným zvukem a velkým potenciálem do budoucna.

Jedná se o jednu z nejlepších tanečních událostí roku 2019 a naprostou nutnost pro všechny fanoušky elektronické hudby. Z této mimořádné akce si zaručeně odnesete silné zážitky, na které nikdy nezapomenete!

Trancenation


Akce začíná v sobotu 16. listopadu ve 20:00 hodin a končí v 7:00 hodin následujícího dne. Cena vstupenky na místě bude 900,- Kč. Mecca se nachází na adrese U Průhonu 799/3, 170 00 Praha 7 – Holešovice. Vstup na akci bude umožněn pouze osobám starším 18ti let. Klub vás překvapí svým industriálním vzhledem a špičkovým zvukem, ale i dostatkem prostoru s kapacitou až 1.000 návštěvníků. Zaslouženě se tak Mecca řadí k nejpopulárnějším hudebním klubům v ČR!

FB event

 

Flyer

 
flyer
 
 
 
 
 
 
 

Partnerské linky: festivaly 2016